Pakar Lantai ZD

Komposisi lantai PVC Bubuk resin PVC, bubuk watu, plasticizer, penstabil, ireng karbon, komponen utama yaiku polyvinyl klorida lan watu. Lantai plastik kasusun saka kertas dekorasi film warna substra...
Apa lantai SPC? Iki minangka jinis lantai bobot entheng sing populer ing Eropa lan Amerika, digawe saka nano-molekul, sing ramah lingkungan lan ora mbutuhake lem utawa akar kanggo ngrampungake masala...
1. Masalah nglipur: Lumahing lantai olahraga profesional PVC bisa dirobih kanthi moderat nalika ditrapake, kaya kasur sing ditutup kanthi udhara ing njero. Nalika sampeyan gulat utawa slipping, efek ...
Tempat olahraga kalebu lapangan basket, pengadilan badminton, gelang voli, gelanggang tenis meja, gim, sapiturute, sing biasane ngrujuk ing lapangan olahraga jero ruangan. Lantai sing dipasang ing pa...
Nambah level tampilan produk lan pengalaman gaya, lan nyedhaki panjaluk pasar anyar. Wis menang "Industri Bahan Bangunan Bangunan Terpadu 30 China", "Produk Ijo Hijau" lan penghor...
Ing pasar lantai saiki, sing paling misuwur yaiku lantai LVT, lantai SPC, lan lantai WPC.Pinten sampeyan ngerti babagan dheweke? Sabanjure, produsen KINUP bakal ngenalake sampeyan! Pisanan ayo ngomon...
Saiki, jogan wis dadi pilihan sing paling apik kanggo hiasan saben omah, nanging macem-macem jinis lantai ing pasar iki nggumunake, ayo goleki klasifikasi jogan lan karakteristik saiki! Jinis jinis b...
KINGUP minangka perusahaan pabrik lantai sing nggabungake R & D, desain, produksi, dodolan, instalasi lan layanan teknis lantai SPC lan lantai PVC. Perusahaan wis netepi "orientalisasi kuali...
Pisanan, apa coups kanggo ndandani lantai kayu? Cairake pelunturan sing anget kanthi rasio 1: 3 kanggo nyuda konsentrasi.Sawise dilencer, gunakake kain sing alus kanggo ngilangke.Menehi perhatian man...
Lantai kayu minangka bahan lantai pertama sing dipikirake, amarga asale saka bahan kayu kelas kayu sing dhuwur, permukaan kayu apik banget, lan warnane anget. Lantai. Nanging, ora ana masalah sing bi...
WPC nuduhake lantai komposit kayu kayu, komposit plastik kayu.Muga digawe saka bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC yaiku plastik polyvinyl klorida, lan jogan PVC biasa ora bisa nambah glepung kayu. Insta...
1. Kita nggunakake empuk sing lembab kanggo ngresiki lantai kanggo mbusak bledug lan rereget Sawise permukaan lantai kayu wis garing, alon-alon nyemprot lilin cair ing lemah sekitar siji alun-alun. S...
Ana rong jinis lukisan lantai: siji yaiku warna alami, lan liyane yaiku pewarna. Werna alam yaiku ora nindakake perawatan warna ing proses, lan saestu nggambarake kahanan kayu asli. Ana rong jinis pe...
Lantai plastik duwe kaunggulan kanggo ekonomi, warna-warni, antibakteri, ora licik, nyerep swara, lan kepenak. 1. Copot kabeh jinis rereget ing lemah ing wektu, saliyane degreasing, tuang cairan agen...
Tips kanggo ndandani retak lantai: 1. Lapisan cat permukaan retak lan didandani, lan retak cilik katon ing permukaan cat ing kasus sing abot, film cat ora bisa mati. Film cat retak amarga lantai kato...
Bubar, Amerika Serikat ngluncurake dhaptar katelu pengecualian tarif katelu, nyatakake pengecualian tarif ing produk lantai elastis. Rong prekara utama kasebut wis ngilangi ketidakpastian kebijakan l...
Njaga ventilasi Sacara rutin njaga ventilasi njero ruangan bisa ijolan udhara ing jero ruangan lan njobo. Utamane ing kasus ora ana sing urip lan njaga kanggo wektu sing suwe, ventilasi njero ruangan...
Nama lengkap semen leveling semen yaiku mortir leveling semen, sing umume dumadi saka bahan gel semen, agrégat, pengisi lan aditif. Iki minangka jinis lantai anyar sing bisa mili lan level sawise dic...
Amarga karakteristik fisik termal lan kontraksi jabatan kantor PVC, akeh pelanggan nglaporake yen lantai asring ora rata nalika dipasang ing musim salju. Nyatane, iki ora dadi masalah gedhe, sajrone ...
Ukur dhisik suhu lemah ing situs konstruksi .. Yen kurang saka 10 ° C, ora ana konstruksi bisa ditindakake; 12 jam sadurunge lan sawise pambangunan, langkah-langkah bantu sing dibutuhake bisa ditinda...