Pakar Lantai ZD

Lantai kayu minangka bahan lantai pertama sing dipikirake, amarga asale saka bahan kayu kelas kayu sing dhuwur, permukaan kayu apik banget, lan warnane anget. Lantai. Nanging, ora ana masalah sing bi...
WPC nuduhake lantai komposit kayu kayu, komposit plastik kayu.Muga digawe saka bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC yaiku plastik polyvinyl klorida, lan jogan PVC biasa ora bisa nambah glepung kayu. Insta...
1. Kita nggunakake empuk sing lembab kanggo ngresiki lantai kanggo mbusak bledug lan rereget Sawise permukaan lantai kayu wis garing, alon-alon nyemprot lilin cair ing lemah sekitar siji alun-alun. S...
Ana rong jinis lukisan lantai: siji yaiku warna alami, lan liyane yaiku pewarna. Werna alam yaiku ora nindakake perawatan warna ing proses, lan saestu nggambarake kahanan kayu asli. Ana rong jinis pe...
Lantai plastik duwe kaunggulan kanggo ekonomi, warna-warni, antibakteri, ora licik, nyerep swara, lan kepenak. 1. Copot kabeh jinis rereget ing lemah ing wektu, saliyane degreasing, tuang cairan agen...
Tips kanggo ndandani retak lantai: 1. Lapisan cat permukaan retak lan didandani, lan retak cilik katon ing permukaan cat ing kasus sing abot, film cat ora bisa mati. Film cat retak amarga lantai kato...
Bubar, Amerika Serikat ngluncurake dhaptar katelu pengecualian tarif katelu, nyatakake pengecualian tarif ing produk lantai elastis. Rong prekara utama kasebut wis ngilangi ketidakpastian kebijakan l...
Njaga ventilasi Sacara rutin njaga ventilasi njero ruangan bisa ijolan udhara ing jero ruangan lan njobo. Utamane ing kasus ora ana sing urip lan njaga kanggo wektu sing suwe, ventilasi njero ruangan...
Nama lengkap semen leveling semen yaiku mortir leveling semen, sing umume dumadi saka bahan gel semen, agrégat, pengisi lan aditif. Iki minangka jinis lantai anyar sing bisa mili lan level sawise dic...
Amarga karakteristik fisik termal lan kontraksi jabatan kantor PVC, akeh pelanggan nglaporake yen lantai asring ora rata nalika dipasang ing musim salju. Nyatane, iki ora dadi masalah gedhe, sajrone ...
Ukur dhisik suhu lemah ing situs konstruksi .. Yen kurang saka 10 ° C, ora ana konstruksi bisa ditindakake; 12 jam sadurunge lan sawise pambangunan, langkah-langkah bantu sing dibutuhake bisa ditinda...
Lantai SPC utamane dumadi saka bubuk kalsium lan penstabil polyvinyl klorida kanthi proporsi tartamtu kanggo mbentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nggunakake bubuk kalsium minangka bahan mentah u...
Aku ketemu akeh wong sing nggoleki lantai ing pawon. Gaya kasebut mbutuhake pola cek, retro, alun-alun ireng lan putih, warna ireng lan putih, Checkerboard biru lan putih, checkerboard ireng lan puti...
1. Kepiye disinfect nggawe jubin lantai luwih resik? Pisanan, disiapake alat kanggo disinfeksi sing ala .. Sing penting, ana karang, mbanyoni kaleng, tukang cuci lan peralatan ngresiki sing cocog kar...
Cara decontaminasi umume kanggo jubin lantai: 1. Kanggo ngresiki jubin keramik saben dinane, sampeyan bisa nggunakake sabun, sabun, lsp. 2. Gunakake sabun kanggo nambah amonia lan campuran turpentin...
Yen lantai omah kudu anti banyu lan ramah lingkungan, dianjurake kanggo nimbang lantai kunci SPC. lantai spc lantai ora mung duwe kaluwihan anti banyu lan perlindungan lingkungan, nanging uga duwe 8 ...
Pisanan, jubin kayu sing padhet Ora perlu dingerteni, jubin kayu sing padhet mesthi umum banget ing omah, nanging akeh wong ora krasa amarga regane sing regane. Sejatine, nalika tuku, kita ora mung b...
Cara lantai luwih rumit lan larang regane saka aplikasi jubin. Cara jogan sing paling umum yaiku: metode pelekat langsung, metode pelat kehel, cara gantung, lan metode lempeng pelat lantai. Cara sing...
Lantai SPC utamane dumadi saka bubuk kalsium lan penstabil polyvinyl klorida kanthi proporsi tartamtu kanggo mbentuk bahan lantai komposit. Apa bahan anyar, lantai ruangan SPC sing angel. Lantai SPC ...
Babagan lapisan permukaan (1) Bedane kekandelan Lapisan permukaan kayu padat telung lapisan paling dawane 3 milimeter tebal, lan lapisan multi ana dhasar 0.6-1,5 milimeter tebal. Lapisan permukaan te...