Експерт за подови на ЗД

ПВЦ состав на подот ПВЦ смола во прав, камен во прав, пластификатор, стабилизатор, јаглеродна црна, главните компоненти се поливинил хлорид и камен во прав. Пластичниот под е составен од ПВЦ украсна ...
Што е подот СПЦ? Станува збор за нов вид лесен материјал за подни популарни во Европа и Америка, изработен од нано-молекули, кој е еколошки и не бара лепак или корени за да се реши проблемот со форма...
1. Прашања за удобност: Површината на професионален спортска подлога од ПВЦ може да биде умерено деформирана при удар, како запечатен душек со воздух одвнатре. Кога се борите или лизгате, ефектот на ...
Спортските места вклучуваат игралишта за кошарка, терени за бадминтон, одбојка терени, тениски тениски терени, спортски сали, итн., Кои во основа се однесуваат на спортски терени во затворен простор....
Подобрете го нивото на прикажување на производот и искуството во стилот и поблизу до новата побарувачка на пазарот. Добитник е на „Кина Топ 30 интегрирани Wallидни материјали за индустрија во индустр...
На денешниот пазар на подови, најпознати се LVT тротоарите, СПЦ тротоарите и WPC тротоарите. Колку знаете за нив? Следно, производителите на KINUP ќе ги запознаат со вас! Прво, да разговараме за тоа ...
Во денешно време, тротоарите станаа најдобар избор за украсување на секој дом, но разновидноста на тротоарите на пазарот е зачудувачка.Да разгледаме за класификацијата на тротоарите и нивните каракте...
КИНГУП е компанија за производство на подови што ги интегрира R&D, дизајнот, производството, продажбата, инсталацијата и техничката услуга на СПЦ подот и ПВЦ подот. Компанијата се придржуваше до ...
Прво, кои се државните удари за обликување на дрвените подови? Разредете го топлото белило со сооднос 1: 3 за да ја намалите неговата концентрација.После разредување, користете мека крпа за да ја изб...
Дрвените подови е првиот материјал за тротоарите за кои луѓето мислат, затоа што е изведен од високо квалитетни материјали од тврдо дрво, површината на дрво е убава, а бојата е топла. Тротоарите. Сеп...
WPC се однесува на дрвен пластичен композитен под, дрвен пластичен композит.Може да биде изработен од ПВЦ / ПЕ / ПП + дрво во прав. ПВЦ е поливинил хлорид пластика, а обичните ПВЦ подови може да не д...
1. Прво користиме влажна четка за чистење на подот за да се отстрани прашината и нечистотијата.Откако површината на дрвениот под е сува, нежно испрскајте го течниот восок на земја околу еден квадрат....
Постојат два вида на подна слика: едната е природна боја, а другата е боење. Природната боја е што не прави никаков третман во боја при обработка, и навистина претставува оригинална состојба на дрвот...
Пластичните подови имаат предности да бидат економични, шарени, антибактериски, нелизгачки, апсорбираат звук и удобно.Тоа е фаворизирана од сопствениците на украси, па како треба да ја одржуваме во с...
Совети за поправка на пукнатини на подот: процес 1. Површинска боја пукнатината поправка, камшиче пукнатини на подот крај, тешки случаи, причината боја на кора. Обично е предизвикана од сонце бури ка...
Неодамна, Соединетите држави ја објавија третата серија на листи за ослободување од тарифи, најавувајќи ослободување на тарифите на еластичните подни производи.Гигантите за патенти Унилин, I4F и Вили...
Одржувајте ја вентилацијата Редовно одржувањето на вентилацијата во затворен простор може да разменува влажен воздух во затворено и на отворено. Особено во случај никој да не живее и одржува долго вр...
Ценовното име на само-израмнување на цемент е малтер за самостојно израмнување врз база на цемент, кој главно е составен од материјали за гел заснован на цемент, фини агрегати, полнила и адитиви.Стан...
Поради физичките карактеристики на термичката експанзија и контракцијата на ПВЦ канцелариските подни, многу клиенти известуваат дека подот е често нерамномерен кога е поплочен во зима. Всушност, ова ...
Прво измерете ја температурата на земјата на градилиштето Доколку е пониска од 10 ° C, не може да се изврши конструкција; 12 часа пред и по изградбата, може да се преземат неопходни помошни мерки за ...