Ekspert i dyshemesë ZD

Dyshemeja prej druri është materiali i parë për dyshemetë që njerëzit mendojnë, sepse rrjedh nga materiale me shkallë të lartë të drurit, sipërfaqja e drurit është e bukur, dhe ngjyra është e ngrohtë...
WPC i referohet dyshemesë plastike prej druri të përbërë, plastike druri të përbërë. Mund të jetë prej pluhur druri PVC / PE / PP +. PVC është polivinil klorur plastik, dhe parket i zakonshëm PVC mun...
1. Ne së pari përdorim një lëpushë me lagështi për të pastruar dyshemenë për të hequr pluhurin dhe papastërtitë. Pasi sipërfaqja e dyshemesë prej druri të thahet, spërkatni butësisht dyllin e lëngshë...
Ekzistojnë dy lloje të pikturës në dysheme: njëra është ngjyra natyrale, dhe tjetra është ngjyrosja. Ngjyra natyrale është se ajo nuk bën asnjë trajtim me ngjyra në përpunim, dhe me të vërtetë përfaq...
Dyshemeja plastike është ekonomike, e gjallë, anti-bakteriale, pa rrëshqitje, thithje e tingullit dhe e rehatshme.Ajo favorizohet nga pronarët e dekorimeve, kështu që si duhet ta ruajmë atë në përdor...
Këshilla për riparimin e çarjeve në dysheme: 1. Shtresa e bojës sipërfaqësore është plasaritur dhe riparuar, dhe çarje të vogla shfaqen në sipërfaqen e bojës në dysheme.Në raste të rënda, filmi i boj...
Kohët e fundit, Shtetet e Bashkuara lëshuan grupin e tretë të listave të përjashtimit të tarifave, duke njoftuar përjashtimin e tarifave në produktet elastike të dyshemesë.Gjenitët e patentave Unilin...
Mirëmbani ventilimin Ruajtja e rregullt e ventilimit të brendshëm mund të shkëmbejë ajrin e lagësht brenda dhe jashtë. Sidomos në rastin kur askush nuk jeton dhe ruan për një kohë të gjatë, ventilimi...
Emri i plotë i vetë-nivelimit të çimentos është llaç vetë-nivelues i bazuar në çimento, i cili përbëhet kryesisht nga materiale xhel me bazë çimentoje, agregate të imëta, mbushës dhe aditivë. Isshtë ...
Për shkak të karakteristikave fizike të zgjerimit termik dhe tkurrjes së dyshemesë në zyrë PVC, shumë klientë raportojnë se dyshemeja shpesh është e pabarabartë kur është shtruar në dimër. Në fakt, k...
Matni së pari temperaturën e tokës në vendin e ndërtimit.Nëse është më e ulët se 10 ° C, nuk mund të kryhet asnjë ndërtim; 12 orë para dhe pas ndërtimit, mund të merren masa të nevojshme ndihmëse për...
Kati SPC është i përbërë kryesisht nga pluhuri i kalciumit dhe stabilizatori polivinilklorid në një proporcion të caktuar për të formuar një material dyshesh të përbërë. Kati SPC përdor pluhurin e ka...
Zbulojmë se shumë njerëz po kërkojnë dyshemenë në kuzhinë. Stili ka nevojë për model të kontrolluar, retro, katror të zi dhe të bardhë, ngjyra e zezë dhe e bardhë, deti blu dhe e bardhë detare, check...
1. Si të dezinfektoni për t'i bërë pllakat e dyshemesë gjithnjë e më të pastra? Së pari, përgatitni mjetet për dezinfektim të dobët. .shtë e rëndësishme që ka sponges, kanaçe për ujë, pastrues dhe pa...
Metodat e zakonshme të dekontaminimit për pllakat e dyshemesë: 1. Për pastrimin e përditshëm të pllakave qeramike, mund të përdorni pastrues, sapun, etj. 2. Përdorni sapun për të shtuar pak përzierj...
Nëse dyshemeja në shtëpi duhet të jetë e papërshkueshme nga uji dhe miqësore me mjedisin, rekomandohet të merrni parasysh dyshemenë e kyçit SPC. kati i bllokimit spc jo vetëm që ka avantazhet e mbroj...
Së pari, dysheme druri të ngurta Lessshtë e panevojshme të thuhet, parketet prej druri të ngurta kanë qenë gjithmonë tejet të zakonshme në shtëpi, por shumë njerëz janë dekurajuar për shkak të çmimit...
Metodat e dyshemesë janë më të komplikuara dhe të kushtueshme sesa aplikimi i pllakave. Metodat më të zakonshme të dyshemesë janë: metoda e vendosjes së drejtpërdrejtë të ngjitësit, metoda e shtrimit...
Kati SPC është i përbërë kryesisht nga pluhuri i kalciumit dhe stabilizatori polivinilklorid në një proporcion të caktuar për të formuar një material dyshesh të përbërë. Isshtë një material i ri, dys...
Rreth shtresës sipërfaqësore (1) Diferenca e trashësisë Shtresa e sipërfaqes së përbërë prej druri të ngurtë me tre shtresa është të paktën 3 milimetra e trashë, dhe shumë shtresa është në thelb 0.6-...