Ahli Lantai ZD

Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...
1. Kami mimiti nganggo pelem beueus pikeun ngabersihan lanté pikeun miceun lebu sareng kokotor.Mayuneun lanté kai kai garing, sakedik nyemprot lilin cair dina sakitar hiji alun-alun taneuh. Kade ulah...
Aya dua jinis lukisan lantai: hiji nyaéta warna alami, sareng anu sanésna nyaéta ngawarnaan. Warna alami nyaeta henteu ngalakukeun perlakuan warna dina prosés pamrosesan, sareng leres-leres ngagambar...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Tips pikeun ngalereskeun retakan lantai: 1. Lapisan cet permukaan ieu retak sareng diperbaiki, sareng retakan leutik muncul dina permukaan cat lanté.Ing kasus anu parah, pilem cat tiasa peupeus. Pile...
Anyar, Amérika Serikat ngaleungitkeun kelompok katilu daptar pengecualian tarif, ngumumkeun pengecualian tarif dina produk lantai elastis. Dua acara utama ieu ngaleungitkeun kateupastian kawijakan na...
Jaga ventilasi Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ru...
Sén lengkep tingkat témbok semén berbasis mortir anu didamelkeun tina mortir, anu biasana diwangun ku bahan-bahan semén dumasar semén, agrégat halus, pangisi sareng aditif. Ieu mangrupikeun jinis lan...
Kusabab ciri fisik ékspansi panas sareng kontraksi lantai kantor PVC, seueur palanggan ngalaporkeun yén lantai sering henteu rata nalika diaspal dina usum tiis. Nyatana, ieu sanés masalah sanés .. Sa...
Mimiti ngukur suhu taneuh di situs konstruksi .. Upami langkung handap tina 10 ° C, henteu aya konstruksi tiasa dilakukeun; 12 jam sateuacan sareng saatosna dibina, ukuran bantu anu kedah dilaksanake...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah uta...
Urang mendakan seueur jalma milari lantai di dapur. Gaya kedah pola anu dipariksa, retro, hideung sareng alun-alun bodas, warna hideung sareng bodas, angkatan laut biru sareng bodas Checkerboard, kot...
1. Kumaha disinféksi ngajantenkeun téhel lantai beuki sanés? Mimiti, nyiapkeun alat kanggo disinfeksi anu goréng. 2. Sateuacan ngeculkeun taneuh, ngeusian heula ku cai tiasa sareng cai sareng nyempro...
Metode decontamination umum pikeun ubin lantai: 1. Pikeun meresihan ubin keramik, anjeun tiasa nganggo sabun, sabun, jsb. 2. Anggo sabun pikeun nambihan campuran amonia sareng turpentine pikeun ngab...
Upami lantai bumi kedah kalis air sareng ramah lingkungan, disarankeun mertimbangkeun lantai konci SPC. lantai spc teu ukur ngagaduhan kaunggulan anti cai sareng perlindungan lingkungan, tapi ogé gad...
Mimiti, lantai kayu padet Teu perlu disebatkeun, lantai kayu padet biasana sering pisan di imah, tapi seueur urang anu karu margi hargana mahalna. Kanyataanna, nalika urang mésér, urang sanés ngan uk...
Metode lantai langkung rumit sareng awis tibatan aplikasi jubin. Cara anu paling umum nyaéta nyaéta: metode peletakan langsung langsung, metode peletakan kehel, metode peletakan anu ditunda, sareng m...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lan...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...