Imah > Béja bewara

Béja bewara

  Kami nyandak pelanggaran hak cipta anu serius pisan sareng bakal ngajagi hak-hak pamilik hak cipta anu sah.

  Upami anjeun mangrupikeun hak cipta kontén anu muncul dina situs kami sareng anjeun henteu otorisasi pikeun ngagunakeun kontén éta, anjeun kedah ngabéjaan dina nyerat supados urang tiasa ngaidentipikasi anu ngalanggar kontén sareng ngalakukeun tindakan.

  Upami anjeun henteu masihan kami inpormasi anu dibutuhkeun, kami moal tiasa ngalakukeun tindakan, ku kituna lamun yakin yén bahan hak cipta anu ngalanggar atanapi ngalanggar, punten masihan agén hak cipta kami kalayan inpormasi di handap ieu:

  1.) Tanda fisik atanapi éléktronik jalma anu otoritas pikeun ngalakukeun atas nama anu boga hak ekslusif anu dituduh ngalanggar.

  2.) Idéntifikasi karya hak ciptana anu diklaim ngalanggar, atanapi, upami sababaraha karya hak ciptana dina situs online tunggal kalebet aya peringatan, daptar daptar perwakilan karya sapertos dina situs éta.

  3.) Nangtukeun bahan anu nyatakeun anu ngalanggar atanapi anu bakal janten bahan anu ngalanggar, hapékeun atanapi éta bakal ngalarang, sareng inpormasi anu cekap pikeun urang milarian matérial.

  4.) Inpormasi anu cukup pikeun urang ngahubungi pésta waduh, sapertos alamat, nomer telepon, sareng (upami aya) alamat email dimana pémpuhna tiasa dikontak.

  5.) Pernyataan Partéi anu ngawadul tulus percaya yén panggunaan bahan tanpa keluhan teu acan diidinan ku nu gaduh hak cipta, agénna atanapi hukum.

  6.) Inpormasi anu aya dina bewara bewara akurat sareng dihukum ku perjury, nunjukkeun yén wadul diidinan pikeun ngalakukeun atas nama hak anu ekslusif anu dituduh dilanggar.

  Alamat email: wéb [at] zdgov.com.