Imah > Kumaha ngajaga lantai plastik

Kumaha ngajaga lantai plastik

Édit: Denny 2020-01-05 Hapé

  Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat.

  1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degreasing basis cai cairan dina anduk sareng usapkeun. Wewengkon gris ageung tiasa dibersihkeun ku tukang cucuk; percetakan offset hideung tiasa dicaritakeun ka mesin polishing nganggo pad polishing bodas pikeun ngagosok. Pikeun percetakan offset anu langkung panjang, anjeun tiasa ngirangan panyabutan anu kuat langsung dina anduk sareng ngusap;

  2. Dilarang ngeueum lantai dina cai, sanaos sawaréh lantai disegel ku karét tahan cai pikeun ngasingkeun sumber cai, anu direndam pikeun waktos parah bakal mangaruhan kana kahirupan palayanan palastik plastik.

  3. Pikeun tempat-tempat dimana aya jalma sareng ngagem, periode pangropéa kedah disinggetkeun, sareng frékuénsi waxing témbok luhung kedah ningkat.

  4. Dilarang ngagunakeun perlengkapan beberesih anu sulit sareng kasar, sapertos bal kawat baja sareng 100 lawon beberesih, pikeun nyegah barang anu seukeut tina bantahan sareng lantai elastis.

  5. hampang lame tiasa disimpen di lawang tempat umum kalayan lalulintas anu luhur pikeun nyegah barang anu seukeut tina tabrakan sareng lantai elastis.

Kumaha ngajaga lantai plastik Eusi patali
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
1. Saatos lantai kayu dibeuli sareng dipasang, pangropéa sapopoé pangpentingna salami nganggo jangka panjang, anu langsung mangaruhan jasa hirup lantai. Sanajan lantai laminate gaduh seueur kauntunga...
Kiwari, beuki seueur kulawarga nganggo lantai kayu dina hiasan, tapi kumaha ngajaga lantai kayu sok lieur. Hayu urang tuturkeun sareng pangropéa. Mimiti, dina prosés ngagunakeun lanté kai, langkung ...
Jaga ventilasi Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ru...
Metode decontamination umum pikeun ubin lantai: 1. Pikeun meresihan ubin keramik, anjeun tiasa nganggo sabun, sabun, jsb. 2. Anggo sabun pikeun nambihan campuran amonia sareng turpentine pikeun ngab...