Imah > Naon metodeu paving lantai?

Naon metodeu paving lantai?

Édit: Denny 2019-12-08 Hapé

  Metode lantai langkung rumit sareng awis tibatan aplikasi jubin. Cara anu paling umum nyaéta nyaéta: metode peletakan langsung langsung, metode peletakan kehel, metode peletakan anu ditunda, sareng metode pelat pelat lantai. Hal ieu paling sering dianggo, sareng metode paving gantung leuwih teknis sareng dianggo dina laminate lantai sareng lantai komposit.

  

  Fitur utama metode trotoar gantung nyaéta metoda trotoar lantai anu gampang dina lanté kayu langsung ditetepkeun ku pad busa atanapi harta sprei darmabakti pikeun nempelkeun lantai kayu tanpa ngintip keél kayu. Hal ieu cocog pisan pikeun trotoar lantai lamina sareng lantai parket. Dina taun-taun ayeuna, peletakan sababaraha ruangan pemanasan radiasi suhu (geothermic) ogé nerapkeun metoda jalan aspal. Trotoar ditunda dibagi kana trotoar ditunda trotoar sareng trotoar ditunda. Bédana antara aranjeunna nyaéta salian tina sipat alami antara tenon sareng alur, metoda trotoar suspénsi kentel kedah dibeungkeut ku anu napel pikeun ngajantenkeun langkung ketat; metoda gantung non-viscous gumantung kana tenon sareng tenon. Kombinasi alur langkung kondusif kanggo mindahkeun sareng ngumpul sareng celah jurang.

  Dina ayeuna, aya seueur hiasan lantai anu nganggo metoda pénsiun gantung, nyaéta nalika ngabangun komposit kayu padet, metoda gantung non-napel dianggo pikeun nyumput dina sataun. Saatos ékspansi kai sareng kontraksi cekap stabil, metode paving gantung kentel dianggo pikeun paving taun kadua, supados lantai tiasa lami deui.

Naon metodeu paving lantai? Eusi patali
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...