Imah > Lantai karét SPC SPS

Lantai karét SPC SPS

Édit: Denny 2020-04-09 Hapé

  Naon lantai SPC?

  Éta mangrupikeun jinis anyar tina lantai beurat hampang anu populer di Éropa sareng Amérika, dijieun tina nano-molekul, anu ramah lingkungan sareng henteu butuh lem atanapi akar pikeun méréskeun masalah formaldehida. Ngaleungitkeun cacat lantai tradisional, kamar mandi, balkon, dapur tiasa diaspal, dimana-mana tiasa ngaraih tékstur haneut anu dibawa ku lanté kai tina sampéan, saatos puluhan rébuos lempeng, néwak jurus édisi balikan, lemes sareng fleksibel Karakter anu sampurna ngalereskeun parasaan anu karasa pikaresepeun tina lantai, ku kituna ogé cocog pikeun olahraga salaku tempat tidur pikeun acara olahraga.

  

  Komposisi sareng prosés produksi béda-béda

  Dina prosés nyieun lantai SPC, batu mineral batu murni ditambah ka campuran résin polimér nano, ku kituna gesekan diri témpél, teu lem diperyogikeun, sareng suhu-panas lebur sareng cét hawa panas-luhur leres-leres ngahontal 0 formaldehyde. Lantai karét nyaéta lantai anu didamel tina karét alami, karét sintétis sareng komponén bahan polimér.

  Béda warna

  Lantai SPC ngagaduhan seueur warna anu kedah dipilih, boh tékstur kayu alami sareng tékstur kai, ti klasik tradisional dugi ka modéren modéren, unggal pola warna réalistis, anjeun tiasa ngarobih warna anu anjeun peryogikeun dumasar kana kapribadian anjeun, sawenang-wenang anjeun tiasa ngagabung, tiasa masihan desainer langkung Aya seueur pilihan, sareng pewarnaan lantai karét langkung hese.sabab sabab karét ngagaduhan nyerep warna anu saé, kaseueuran lantai karét ngagaduhan warna tunggal.

  Bédana paménta pasar sareng tahan résistén

  Lantai SPC ngabéréskeun masalah éta produk gampang gampang diangkat sareng bengkok saatos nyerep lembab dina lingkungan anu baseuh sareng cai, caian sareng tahan tahan. Ieu tiasa dianggo dina lingkungan dimana produk kai tradisional teu tiasa dianggo. Biaya pagelaran tinggi, janten seueur dianggo. Poténsi pasar ageung. Kusabab harga luhur, lantai karét ngan dianggo dina sababaraha tempat luhur, sareng ruang lingkupna relatif sempit.

  Kasulitan dina instalasi

  Lantai SPC hampang dina tékstur sareng gampang sareng gancang dipasang; lanté karét beurat sareng seueur taripah dipasang. Sumawona lantai SPC henteu peryogi perbaikan sareng pangropéa, anu gampang ngabersihan sareng ngirit biaya perbaikan sareng pangropéa engké.Métode instalasi lantai karét langkung ketat. Upami metode kasebut henteu leres, gelembung bakal muncul sareng syarat pikeun yayasan leveling diri bakal langkung sampurna, lamun éta bakal dilegakeun cacad dasar .

Lantai karét SPC SPS Eusi patali
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Tempat olahraga kaasup pangadilan baskét, pangadilan badminton, gelanggang voli, pangadilan ténis méja, gim, dll, anu dasarna ngarujuk kana lapangan olahraga jero ruangan. Lantai anu diaspal di tempa...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...