Imah > Naha lanté kai padat gampang dijaga?

Naha lanté kai padat gampang dijaga?

Édit: Denny 2019-12-05 Hapé

  Kiwari, beuki seueur kulawarga nganggo lantai kayu dina hiasan, tapi kumaha ngajaga lantai kayu sok lieur. Hayu urang tuturkeun sareng pangropéa.

  

  Mimiti, dina prosés ngagunakeun lanté kai, langkung saé ulah ngahindarkeun partikel keusik kana rohangan. Sababaraha partikel keusik bakal di pasihan, anu bakal ngagem lantai. Ngingetan sadayana yén henteu disarankeun mawa pasir anu teuing kotor, anu masih bakal nyababkeun aliran ngagem. Ku sabab kitu, pasir anu di bawa ka kamar kedah dipiceun dina waktosna, umumna, henteu perlu digitus ku pembersih vakum, sareng teu kedah hariwang ngeunaan palebah kelembapan, jamur sareng fenomena sanésna.

  2. Saatos nganggo tilu atanapi lima taun, upami aya abrasi di bagian individu, anjeun tiasa nyalira sacara lokal, nyéta, ngalambangkeun palapis dina bagian. Cara ieu basajan, lalaunan pasir bagian anu kasar dina kertas pikeun ngaleungitkeun kokotor dina permukaan. Teras ngusap eta kalayan lawon lemes garing, balapkeun deui palapis, atanapi nerapkeun film poliéster dina bagian éta.

  3. Kanggo lantai kayu padet sareng permukaan anu dicét, anjeun tiasa nerapkeun lilin lantai sakali unggal genep bulan. Lantai cork sareng résin tahan abrasion dina beungeut gampang siga nguras laminate. Nyegah karusakan termal. Entong nempatkeun barang panas sapertos cangkir cai panas langsung di lantai, supados henteu ngaruksak pilem cet permukaan. Dina waktos anu sami, coba nyingkahan sinar panonpoé langsung ka lantai kanggo lami, supados henteu ngirangan prématur sareng nyusahkeun pilem cat saatos radiasi sinar ultraviolét anu jangka panjang.

  Kaopat, parabotna ngan ukur tiasa disimpen di lantai 24 jam saatos lantai dipasang, sareng gerak masarakat dina éta kedah diminimalkeun dina 24 jam. Nalika anjeun jauh ti bumi, punten nutup jandéla sareng panto, utamina keran, supados henteu soak lanté kai nganggo hujan atanapi ngeclak cai.

  5. Nalika ngajaga lantai kai, ulah bilas, polish atanapi bersihkeun ku bubuk decontamination. Biasana ngan ukur kedah nganggo mapat atanapi péso wrung. Cabut daérah anu bersih janten beresih. Ngahindarkeun dampak anu kuat dina lanté kai nalika keur ngagem parabot, aya gunana pikeun ngangkatna.

Naha lanté kai padat gampang dijaga? Eusi patali
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
1. Saatos lantai kayu dibeuli sareng dipasang, pangropéa sapopoé pangpentingna salami nganggo jangka panjang, anu langsung mangaruhan jasa hirup lantai. Sanajan lantai laminate gaduh seueur kauntunga...
Jaga ventilasi Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ru...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Lantai cork: Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Diban...