Imah > Kumaha warna warna

Kumaha warna warna

Édit: Denny 2020-01-06 Hapé

  Aya dua jinis lukisan lantai: hiji nyaéta warna alami, sareng anu sanésna nyaéta ngawarnaan.

  Warna alami nyaeta henteu ngalakukeun perlakuan warna dina prosés pamrosesan, sareng leres-leres ngagambarkeun kaayaan tangkal aslina.

  Aya dua jinis ngawarnaan: ngawarnaan cahaya sareng ngawarnaan jero.

  Pewarna cahaya nyaéta ngajantenkeun warna kai langkung saé, dumasar kana warna kai éta, rada warna, siga makeup lampu. Pewarna sapertos kieu teu aya pangaruh dina kualitas lanté sorangan.

  Pewarnaan poék béda-béda.bagian tina lantai patri anu poék dirancang pikeun nutupan cacadna, sapertos panon serangga, luruh, sareng sapwood. Upami cacat serius, anjeun kedah ngeusian panon serangga nganggo minyak, teras nganggo warna poék pikeun nutupan bagian anu diperyogikeun.

  Ieu langsung mangaruhan lekatan tina cat lantai, sabab ngandung lisah bakal ngasingkeun kayu tina cet, ku kituna cet henteu tiasa nyerep kana kai. Lantai anu warni poék katingali sakedik sareng pola na rumeuk. Éta kurang tina rasa alam anu leres. Lantai sapertos ieu rentan pikeun ngagem cat anu dianggo, sareng sababaraha éta tiasa ragrag sacara lokal.

Kumaha warna warna Eusi patali
1. Kami mimiti nganggo pelem beueus pikeun ngabersihan lanté pikeun miceun lebu sareng kokotor.Mayuneun lanté kai kai garing, sakedik nyemprot lilin cair dina sakitar hiji alun-alun taneuh. Kade ulah...
Metode decontamination umum pikeun ubin lantai: 1. Pikeun meresihan ubin keramik, anjeun tiasa nganggo sabun, sabun, jsb. 2. Anggo sabun pikeun nambihan campuran amonia sareng turpentine pikeun ngab...
Tips pikeun ngalereskeun retakan lantai: 1. Lapisan cet permukaan ieu retak sareng diperbaiki, sareng retakan leutik muncul dina permukaan cat lanté.Ing kasus anu parah, pilem cat tiasa peupeus. Pile...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
1. Kumaha disinféksi ngajantenkeun téhel lantai beuki sanés? Mimiti, nyiapkeun alat kanggo disinfeksi anu goréng. 2. Sateuacan ngeculkeun taneuh, ngeusian heula ku cai tiasa sareng cai sareng nyempro...