Imah > Naon lantai cork sareng aya sababaraha jinis?

Naon lantai cork sareng aya sababaraha jinis?

Édit: Denny 2019-12-03 Hapé

  Lantai cork:

  Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Dibandingkeun sareng lantai kai padet, lantai cork langkung saé dina kamampuan lingkungan sareng résistansi Uap.

  Aya tilu jinis lantai cork:

  ① Lantai cork murni. Ketebalanna aya 4 atanapi 5 mm. Éta atos pisan sareng primitip dina hal warna, sareng henteu aya pola tetep. Piturutan pangpentingna nyaéta éta didamel tina kai lemes murni, sareng pamasanganna dipasang, nyaéta, langsung langsung dipasang ka taneuh kalayan lem khusus. Proses konstruksi langkung rumit sareng lemes tina taneuh ogé luhur.

  ② Cork jempé di lantai. Kombinasi gabus sareng laminate lantai, éta nambihan lapisan gabus ngeunaan 2 mm di handapeun lantai lamina biasa, sareng ketebalanna tiasa ngahontal 13,4 mm. Nalika jalma leumpang di luhur, gabus handap tiasa nyerep bagian tina sora sareng maénkeun peran pangirangan sora.

  Floor lantai cork. Katingal tina bagian salib, aya tilu lapisan. Lapisan permukaan sareng lapisan handap didamel tina gabung alami. Lapisan tengah dieusian ku papan HDF kalayan konci. Ketebalan tiasa ngahontal 11,8 mm. Kinerja saluyu sareng dewan HDF, anu tiasa ningkatkeun stabilitas lanté ieu. Lapisan jero sareng luar gabus tiasa ngahontal pangaruh bisu anu saé. Cork permukaan ogé dilapis ku cet fleksibel kelas tinggi, anu henteu ngan ukur ngagambarkeun tékstur gabus, tapi ogé ngagaduhan peran pelindung anu hadé. Dina waktos anu sami, lanté nanaon ieu nganggo téknologi konci, anu ngajamin pinuh ku andel sareng péso lanté.

Naon lantai cork sareng aya sababaraha jinis? Eusi patali
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Sén lengkep tingkat témbok semén berbasis mortir anu didamelkeun tina mortir, anu biasana diwangun ku bahan-bahan semén dumasar semén, agrégat halus, pangisi sareng aditif. Ieu mangrupikeun jinis lan...
1. Dibandingkeun sareng lantai kai padet tradisional, ukuran ageung. 2. Aya seueur jinis kelir, anu tiasa nyontoan rupa-rupa séréal kai alami atanapi pola buatan, pola sareng warna. 3. Pangaruh umum ...