Imah > Naon jenis lanté bumi anu anti cai sareng ramah?

Naon jenis lanté bumi anu anti cai sareng ramah?

Édit: Denny 2019-12-11 Hapé

  Upami lantai bumi kedah kalis air sareng ramah lingkungan, disarankeun mertimbangkeun lantai konci SPC. lantai spc teu ukur ngagaduhan kaunggulan anti cai sareng perlindungan lingkungan, tapi ogé gaduh 8 kauntungan di handap ieu:

  

  1. Super anti-slip: Lapisan tahan SPC tina lantai konci gaduh properti anti-slip khusus.

  2, haneut sareng nyaman: konduktivitas termal anu alus sareng kamampuan dissipation panas, dissipation panas seragam, hemat listrik anu ngahemat pilihan heula.

  3. Buktina-kalembaban: Polyvinyl klorida teu aya hubunganana cai, sareng moal dikirangan kusabab kalembaban anu luhur.

  4. Lampu ultra-ipis sareng ipis: Lantai konci SPC biasana antara 3.2--12mm ketebalan sareng cahaya beurat.Ia gaduh kaunggulan anu teu jelas dina ngawangun beban-beban sareng nyimpen rohangan di gedong-gedong luhur, sareng éta ogé ngagaduhan kaunggulan dina ngaropéa wangunan kuno. Kauntungan khusus.

  5. Kasalametan élastisitas anu luhur: Lantai SPC ngagaduhan pemulihan elastis anu hadé dina dampak barang beurat, sareng sukuna karasaeun nyaman. Umumna katelah "lemah taneuh lemes" pikeun ngaleutikan karusakan awak manusa tina taneuh, sareng éta tiasa nyebarkeun karusakan kana suku. Kaget.

  6. Rintangan abrasi Super: Bukaan lantai konci SPC gaduh lapisan tahan téknologi tinggi anu tahan transparan khusus, anu ngagaduhan révolusi anu tahan antara 20,000. Gumantung kana ketebalan lapisan tahan anu tiasa dianggo, éta tiasa dianggo sacara normal. 50 taun.

  7. Nyerep sora sareng pangirangan sora: Pangaruh nyerep sora lantai SPC tiasa ngahontal langkung ti 20 decibel, anu teu cocog sareng bahan taneuh biasa anu sanés, ngajantenkeun bumi langkung tenang.

  8, retardant seuneu: moal tiasa alami, henteu ngahasilkeun gas beracun sareng ngabahayakeun.

Naon jenis lanté bumi anu anti cai sareng ramah? Eusi patali
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
Tempat olahraga kaasup pangadilan baskét, pangadilan badminton, gelanggang voli, pangadilan ténis méja, gim, dll, anu dasarna ngarujuk kana lapangan olahraga jero ruangan. Lantai anu diaspal di tempa...