Imah > Pembekal lantai brand KingUP

Pembekal lantai brand KingUP

Édit: Denny 2020-03-26 Hapé

  Ningkatkeun tingkat tampilan produk sareng pangalaman gaya, sareng ngadeukeutan paménta pasar énggal. Parantos kéngingkeun "Industri Top Tembok Terpadu Terpadu 30", "Produk Green Green" sareng penghormatan sanés!

  KINGUP mangrupikeun produsén merek lantai SPC profésional di Cina. Sajauh sababaraha taun, éta geus komitmen pikeun nyayogikeun konsumen kalayan produk anu héjo sareng ramah lingkungan, téknologi inovatif sareng pangalaman imah anu canggih. Di samping manufaktur, éta ogé ngokolakeun integrasi ngembangkeun produk, pamasaran, sareng jasa. Fungsi.

  Kami parantos ngarujuk kana "kualitas berorientasi, integritas salaku link konci, nasabah heula", ngabela filosofi bisnis "eksplorasi sareng inovasi, péliasi sareng win-win", sareng teras-terasan nyayogikeun ka palanggan produk anu nganggo kualitas luhur, jasa teknis profésional sareng kumawula. Pikeun janten produsén lanté pangpayunna dina widang SPC di bumi sareng luar negeri.

  Lantai KingUP ngadopsi téknologi canggih ti Eropa sareng Bélgia, sareng ngenalkeun alat impor ti Jerman, Kalayan téknologi anu luar biasa, alat produksi maju sareng konsep jasa anu sampurna, éta ogé ngagunakeun rumus produksi unik pikeun ngajantenkeun lantai, aman, tahan, sareng ramah lingkungan. Geus aya kabisat kualitatif. Dina ayeuna, produk lantai KingUP diékspor ka India, Filipina, Thailand, Koréa Kidul, Yunani, Amérika Serikat, Kanada sareng pasar internasional anu sanés.

  Dimimitian ku perlindungan kualitas sareng lingkungan, lantai KingUP sok nganut kana konsép anu ramah lingkungan sareng panalungtikan produk anu séhat sareng pangembangan pikeun ngamajukeun industri lanté pikeun jalan anu mulia "kualitas anu langkung saé, langkung ramah sareng lingkungan", tina seléksi material, panalungtikan sareng pamekaran, produksi kanggo penjualan sareng palaksanaan jasa. Sakabéh prosés kontrol kualitas sareng ngudag kauntungan tina kauntungan produk parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina panon konsumen.

  Sacara téknis, produsén KingUP terus ngahasilkeun terobosan sareng inovasi, anu parantos ningkatkeun pasipatan fisik produk flooring.Ingga dasar nyayogikeun syarat pasar konsumen pikeun penampilan sareng kanyamanan bahan-bahan lantai, aranjeunna tiasa ngahontal utilitas anu langkung ageung. Dina waktos anu sami, urang teras mendesain sareng ngamekarkeun desain énggal pikeun ngapung, ningkatkeun téknologi produk sareng kontrol kualitas pikeun nyumponan kabutuhan pasar pasar pamutahiran pamutahiran bumi, ningkatkeun sasmita tampilan produk sareng pangalaman gaya, sareng ngadeukeutan kabutuhan pasar anyar. Parantos kéngingkeun "Industri Top Tembok Terpadu Terpadu 30", "Produk Green Green" sareng penghormatan sanés!

Pembekal lantai brand KingUP Eusi patali
KingUP mangrupikeun perusahaan manufaktur lantai anu ngahijikeun R&D, desain, produksi, penjualan, instalasi sareng jasa teknis ngeunaan lantai SPC sareng lantai PVC. Perusahaan parantos akur kan...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...