Imah > Naon anu kuring kedah perhatosan dina trotoar lantai kantor PVC?

Naon anu kuring kedah perhatosan dina trotoar lantai kantor PVC?

Édit: Denny 2019-12-19 Hapé

  Kusabab ciri fisik ékspansi panas sareng kontraksi lantai kantor PVC, seueur palanggan ngalaporkeun yén lantai sering henteu rata nalika diaspal dina usum tiis. Nyatana, ieu sanés masalah sanés .. Salami anjeun perhatosan, lantai kantor PVC tiasa gampang diletep sanajan dina usum usum. Ieu dumasar kana pangalaman paving tim konstruksi, sareng kuring bakal ngabagikeun ka anjeun lantai PVC dina usum tiis.

  Mimiti, perhatikeun insulasi lantai nalika instalasi

  Nalika nganggo lantai kantor PVC, konsumen kedah nengetan sacara bertahap kanggo pemanasan lantai sareng lantai. Dina mangsa instalasi, suhu permukaan taneuh kedah dijaga sakitar sakitar 18 ° C. Sateuacan dipasang, lantai beton kedah laun dipanaskeun ku 5 ° C unggal dinten dugi ka standar sekitar 18 ° C. Dina 3 dinten kahiji saatos pamasangan réngsé, perlu pikeun ngajaga suhu ieu.Saatos 3 dinten, suhu tiasa ningkat sakumaha diperlukeun, sareng suhu naék ukur ningkat 5 ° C per poé.

  Kadua, perhatosan kanggo pamanas step by step

  Anggo pemanasan geoterma pertama kalina, perhatosan laun pemanasan. Nalika nganggo anu pertama, tilu dinten pemanasan munggaran kedah bertahap dinaékan suhu: suhu cai kahiji dintenna 18 ℃, dinten anu kadua 25 ℃, dinten anu katilu nyaéta 30 ℃, sareng kaopatna tiasa diangkat ka suhu normal, nyaéta, suhu cai 45 ℃ sareng suhu permukaanna 28 ℃ ~ 30 ℃. Entong panas teuing gancang, Upami gancang teuing, lantai kantor PVC tiasa rengat sareng pulas kusabab perluasan.

  3. Éta bakal dianggo deui saatos lila, sareng pemanasan kedah ogé dilaksanakeun undak-undakan Nalika sistem pemanasan geothermal deui dianggo deui saatos dina waktos anu lami, suhu kedah diangkat sacara ketat dumasar kana program pemanasan.

  Kaopat, suhu permukaan henteu kedah luhur teuing

  Perlu dicatet yén nalika nganggo pemanasan geoterma, suhu permukaan henteu kedah ngaleuwihan 28 ° C, sareng suhu pipa cai henteu langkung ageung 45 ° C. Upami suhu ieu langkung ageung, éta bakal mangaruhan kahirupan layanan sareng kahirupan jasa lantai kantor PVC. Kulawarga rata-rata sateuacana dina usum usum nalika suhu kamar dugi ka 22 ° C. Pemanasan normal moal mangaruhan panggunaan lantai geothermal.

Naon anu kuring kedah perhatosan dina trotoar lantai kantor PVC? Eusi patali
Mimiti ngukur suhu taneuh di situs konstruksi .. Upami langkung handap tina 10 ° C, henteu aya konstruksi tiasa dilakukeun; 12 jam sateuacan sareng saatosna dibina, ukuran bantu anu kedah dilaksanake...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah uta...
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...