Imah > Naon ukuran umum lantai kayu?

Naon ukuran umum lantai kayu?

Édit: Denny 2019-12-05 Hapé

  Anu mimiti, spésifikasi ti lantai cat semprot kayu UV solid

  Lantai nanaon ieu dilakukeun ku pengering kai padet sareng pamrosésan mesin, sareng beungeut diubaran ku lacquering. Bahan umum nyaéta: alder, ek, lebu, maple sareng céri, jsb, ogé aya lantai anu lacquered spésiés langka sareng berharga sapertos rosewood sareng rosewood.

  Lantai ieu ngagaduhan seueur spésifikasi, umumna: 450 mm x 60 mm x 16 mm, 750 mm x 60 mm x 16 mm, 750 mm x 90 mm x 16 mm, 900 mm x 90 mm x 16 mm, sareng saterasna.

  

  Cetakan lantai padet UV lacquered tiasa dipisahkeun kana jinis terang sareng jinis matt .Saréh perlakuan matt, permukaan lantai moal menyakiti panonna kusabab réprési sinar, moal turun alatan lanté lanté lemes, sareng pangaruh hiasan tina lantai matt Éta ogé pohara saé, éta biasana dianggo dina hiasan bumi.

  Lantai nanaon ieu dilakukeun tina kai murni sareng tékstur haneut sareng parasaan anu alus, anu alami sareng alami. Palapis permukaan lemes sareng seragam, aya seueur ukuran, pilihanna ageung, sareng pangropéa wenang. Nanging, kusabab sipat fisik tina kai, lantai sapertos kitu rawan deformasi sareng sabalikna tina warping di lingkungan garing atanapi beueus, sareng parah aya masalah pikeun dipasang.

  Spésifikasi lantai kayu padet

  Anu disebut lanté komposit padu diwangun ku sababaraha lapisan atanapi lapisan tina veneer pinus anu parah sareng diubaran ku serangga sareng kerang salaku bahan dasar, sareng lapisan tunggal kai sareng ketebalan mimitian ti 1 dugi ka D5 mm ditambah salaku lapisan permukaan. Operasi palapis lacquer, seragam ngalarapkeun lacquer dina lapisan permukaan sareng lantai kayu réngsé dina tenon.

  Spésifikasi ti lantai ieu umumna: 1802 mm x 303 mm x 15 mm (12 mm), 1802 mm x 150 mm x 15 mm, 1200 mm x 150 mm x 15 mm, sareng 800 mm x 20 mm x 15 mm.

  Kusabab lanté ieu nganggo struktur "lapis", sawaréh ngarengsekeun masalah deformasi kai anu disababkeun ku eusi Uap tina kai. Salaku tambahan, éta gampang rarata, ngagaduhan kaki anu saé, ngagaduhan résistansi abrasion anu saé, sareng anu gampang gampang dijaga. Tapi, bahan permukaan sababaraha lanté ieu lemes, ku kituna gampang ngahasilkeun indikasi atanapi goresan.

  3.Spesifikasi lantai laminate

  Lantai jenis ieu biasana diimpor produk.Ia mangrupikeun lanté anu dilakukeun tina substrat serat serat sareng medium-kapadetan tinggi sareng lapisan permukaan palapis alumina. Spésifikasi ti lantai nanaon ieu kaitung saragam, umumna 1200 mm x 90 mm x 8 mm, sareng aya produk anu ketebalan 7 mm.

  Lantai jenis ieu ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, seueur jinis kelir, sareng gaduh kaunggulan tékstur keras, henteu aya deformasi, résistansi seuneu, résistansi ngagem, pangropéa sederhana, konstruksi gampang sareng saterasna. Nanging, bahan ieu ogé ngagaduhan kalemahan, nyéta, tékstur leuwih tiis sareng susah.

Naon ukuran umum lantai kayu? Eusi patali
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
1. Saatos lantai kayu dibeuli sareng dipasang, pangropéa sapopoé pangpentingna salami nganggo jangka panjang, anu langsung mangaruhan jasa hirup lantai. Sanajan lantai laminate gaduh seueur kauntunga...
Lantai cork: Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Diban...
Kiwari, beuki seueur kulawarga nganggo lantai kayu dina hiasan, tapi kumaha ngajaga lantai kayu sok lieur. Hayu urang tuturkeun sareng pangropéa. Mimiti, dina prosés ngagunakeun lanté kai, langkung ...
Jaga ventilasi Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ru...