Imah > Naon anu béda antara lantai plastik sareng lantai PVC

Naon anu béda antara lantai plastik sareng lantai PVC

Édit: Denny 2019-12-03 Hapé

  Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér.

  Nyatana, lantai plastik umumna didamel tina bahan polyurethane (PU), biasana dijantenkeun janten bahan taneuh pikeun lapang olahraga luar sareng landasan plastik. Bahan taneuh anu dianggo. Salaku tambahan, kalolobaan lantai ieu tuang dina situs, henteu réngsé lantai. Kalawan teges, lanté palastik ngarujuk kana lantai di luhur, sanes lantai PVC.

  Lantai PVC ngarujuk kana lantai utamana tina bahan PVC (polyvinyl klorida), ogé katelah lantai plastik, Kusabab nami ayeuna, sababaraha urang nyebut lantai karét, lantai karét lantai, karét lantai, lantai komposit, lantai kulit (tunggal Nunjukkeun kana lantai coiled), nami pasti perluna nganggo lantai PVC.

  Fitur kinerja lanté PVC: léngkah anu nyaman, résistansi pancut, anti-slip, insulasi sora sareng anticorrosion, warna beunghar; résistansi abrasion anu alus, tahan cai, sareng résistansi réaksi kimia. Henteu kapangaruhan ku gerakan mékanis, perjalanan mobil sareng tempat keur sare mindahkeun. Rintangan permukaan PVC antistatik nyaéta 104-106 ohm, sareng bahan konduktip sacara rata didistribusikeun di jero produk, janten garansi fungsi antistatik anu tahan pisan. Ruang lingkup PVC: medis, pendidikan, industri, transportasi, olahraga, bisnis, lembaga pamaréntah, kantor. Toko, jsb.

  Lantai PVC mangrupikeun bahan lantai téknologi tinggi anu énggal di industri bahan wangunan dunya. Éta geus loba dipaké dina proyék hiasan asing. Ti saprak asup ka pasar domestik dina taun 1980-an, parantos didagangkeun ayeuna. Ayeuna kalebet seueur di bisnis (gedong kantor, mall, bandara,), pendidikan (sakola, perpustakaan, stadiums), obat (pepelakan farmasi, rumah sakit), pabrik sareng industri sanésna, sareng parantos ngahontal nyugemakeun. Pangaruh, jumlah panggunaan beuki ningkat.

  Ayeuna, lantai PVC seueur dianggo sareng sering ningal di pasar bumi.

Naon anu béda antara lantai plastik sareng lantai PVC Eusi patali
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Metode lantai langkung rumit sareng awis tibatan aplikasi jubin. Cara anu paling umum nyaéta nyaéta: metode peletakan langsung langsung, metode peletakan kehel, metode peletakan anu ditunda, sareng m...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...