Imah > Naon ari lantai spc?

Naon ari lantai spc?

Édit: Denny 2019-12-17 Hapé

  Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah utama.Mungkum palapis sareng nyemprotkeun lambar, lapisan hiasan anu digulung opat-film dina lapisan hiasan pilem sareng lapisan tahan ngagem teu ngandung bahan anu ngabahayakeun sapertos formaldehida sareng logam beurat. Ieu mangrupikeun lantai perlindungan lingkungan bébas formaldehida-100%. 0 lantai formaldehida.

  

  1. Ketebalan konvensional ngan ukur 4-5,5 mm. Desain ultra ipis nyaéta inovasi anu wani dina industri profésional.Tumasan dicétak ku bahan sareng substrat ieu dihijikeun sareng lapisan transparan tahan tahan 100% anu luhur. Tekstur marmer, kusabab karakteristik bahan baku, konduksi panas gancang sareng durasi panjang panas, mangrupikeun lantai munggaran pikeun pemanasan lantai.

  2, henteu toksik sareng teu aya rasa tuangeun, henteu sieun ku cai, seuneu, atanapi lembab; dina hal résistansi ngagelarna, pamakean sumberdaya, sareng prestasi anti skid, lantai konci SPC langkung saé tibatan lantai laminate.

  3. Aya henteu aya liang dina lanté konci SPC sareng teu aya bocor cai; moal aya seams saatos nyélélkeun. Saatos ngawarnaan rereged, usap lembut kalayan sarap, sareng éta tiasa gampang dibersihkeun tanpa ninggalkeun tanda anu sesah miceun. Peryogi produk perawatan khusus pikeun mulasara.

  4. lantai SPC dianggap salaku generasi anu anyar pikeun bahan flooring, anu dicirikeun ku: stabil pisan, kinerja luhur, lengkep cai, inti jualan kapadetan tinggi, sareng indéntasi tahan; éta tiasa dipasang gampang dina jinis dasar dasar, beton. Lantai keramik atanapi parantos aya.

  Tempat make lantai SPC: Kusabab ketebalan ipis na, sababaraha warna, gaya pinuh, kinerja perlindungan lingkungan low-karbon tiasa seueur dianggo di taman kanak-kanak, rumah sakit, kantor, gedong kantor, mall balanja, bumi, KTV sareng tempat umum anu sanés.

Naon ari lantai spc? Eusi patali
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lan...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Kusabab ciri fisik ékspansi panas sareng kontraksi lantai kantor PVC, seueur palanggan ngalaporkeun yén lantai sering henteu rata nalika diaspal dina usum tiis. Nyatana, ieu sanés masalah sanés .. Sa...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...