Imah > Sababaraha titik peryogi perhatosan dina konstruksi lantai PVC usum tiis

Sababaraha titik peryogi perhatosan dina konstruksi lantai PVC usum tiis

Édit: Denny 2019-12-19 Hapé

  Mimiti ngukur suhu taneuh di situs konstruksi .. Upami langkung handap tina 10 ° C, henteu aya konstruksi tiasa dilakukeun; 12 jam sateuacan sareng saatosna dibina, ukuran bantu anu kedah dilaksanakeun pikeun ngajaga suhu jero ruangan luhur 10 ° C; tapi suhu taneuh diperyogikeun kirang ti 28 ° C. Semén leveling diri kedah diperiksa pikeun kakuatan luyu sareng kabutuhan konstruksi saatos diubaran pinuh.

  1. Upami taneuhna baseuh, éta tiasa nyababkeun tingkat semén garing henteu cekap. Kanggo mariksa naha semén leveling tingkat semén cekap garing, eusi Uap diperyogikeun kirang ti 4,5%.

  2. Suhu taneuh handap tiasa nyababkeun kakuatan semén tingkat mandiri pikeun solidify turun.

  3. Kusabab suhu jero ruangan rendah, sababaraha indikator fisik atanapi kimia tina napel tiasa kapangaruhan.

  4. Suhu caket lawang, panto, atanapi windowsna rendah. Sateuacan pangwangunan, pariksa heula naha syarat suhu minimum standar konstruksi parantos tepang, sareng cobaan pikeun nyegah konstruksi lantai plastik dina permukaan dasar kalayan ukuran insulasi termal goréng.

  5. Suhu taneuhna rendah, anu tiasa hésé pikeun pinuh témpél palastik sareng pelat. Kusabab pangaruh suhu, laju curing pelekat éta laun.

  6. Kusabab suhu jero ruangan, lanté plastik tiasa dikerjakeun sareng kéngingkeun ka tingkat-tingkat derajat.

  7. Perhatosan khusus kedah mayar salami periode suhu rendah, sareng langkah-langkah di handap ieu kedah dilakukeun pikeun nyegah akibat tina konstruksi goréng.

  8. Malah saatos pangwangunan lanté plastik parantos réngsé, lanté palastik bakal dikerjakeun sareng leuleus kumargi bédana suhu antara siang sareng wengi atanapi bédana suhu sanés.

  9. Kusabab pangaruh suhu, laju pangubaran tina pelat éta lalaunan; pikeun nyegah lanté palastik sareng pelekat tina henteu peeling saatosna dibina, éta kudu digulung deui sababaraha kali nganggo tekanan tekanan supados tiasa témpél lengkep.

  10. Nyimpen lantai pelat sareng palastik di situs konstruksi kalayan suhu konstruksi sateuacan konstruksi; upami éta bahan coil PVC (tapak ngagaduhan syaratna), buka ubin sabisa pikeun ngarobih mémori lantai PVC.

  11. Mangsa garing dina usum tiis sakitar 2-3 kali langkung lami tibatan usum panas; periode garing tambahan kedah diropéa sahenteuna 3-4 minggu.

  Unit konstruksi usum tiris kedah mastikeun nuturkeun syarat usum lantai PVC usum tiris dina konstruksi lanté plastik, ku kituna karya konstruksi tiasa réngsé dina premis ngajamin kualitas.

Sababaraha titik peryogi perhatosan dina konstruksi lantai PVC usum tiis Eusi patali
Kusabab ciri fisik ékspansi panas sareng kontraksi lantai kantor PVC, seueur palanggan ngalaporkeun yén lantai sering henteu rata nalika diaspal dina usum tiis. Nyatana, ieu sanés masalah sanés .. Sa...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...