Imah > Naon ciri ciri pvc lantai?

Naon ciri ciri pvc lantai?

Édit: Denny 2019-12-03 Hapé

  Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana.

  Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis plastik. Lantai palastik disebut kategori ageung, anu ogé kaasup lantai PVC, saleresna, éta tiasa nyebatkeun yén lantai PVC sanés nami sanésna.

  Komponén utami nyaéta bahan polyvinyl klorida. Lantai PVC tiasa dilakukeun ku dua jinis, hiji nyaéta homogen sareng transparan, nyaéta, pola pola ti handap ka permukaan anu sami. Séjénna nyaéta jinis komposit, nyaéta, lapisan luhur mangrupikeun lapisan transparan PVC murni, sareng lapisan percetakan sareng lapisan busa ditambah di handap. "Lantai plastik" hartosna lantai anu dilakukeun tina polyvinyl klorida.

  Relatif kana produk anu aya di pasar, aya seueur bahan, sapertos produk PVC di pasar, sanés ngan ukur ramah lingkungan, tapi ogé artos kinerjana luhur pisan, pangropéa saderhana pisan. Ayeuna lantai, lantai PVC bébas lem tiasa dibagi jadi tilu kategori: konci, magnét, sareng lem-gratis. Lantai jenis ieu ngirangan biaya instalasi sareng ngamungkinkeun para pangguna pikeun mésér sorangan. Salaku tambahan, dua jinis lantai PVC, tilelepkeun diri sareng bebas pelekat, mangrupikeun jinis bahan lanté anu tiasa "dipindahkeun". Ieu tiasa ngalih sareng anu gaduh, sabab lantai ieu bébas napel, anu gampang dihapus sareng mindahkeun, teras ditata deui .

  Pangaruh lantai PVC ogé seueur dipikacinta ku masarakat sareng parantos seueur dianggo dina proyék hiasan asing. Ti saprak asup ka pasar domestik dina taun 1980-an, parantos didagangkeun. Komérsial (gedong kantor, mall balanja, bandara,), pendidikan (sakola, perpustakaan, stadium), farmasi (pepelakan farmasi, rumah sakit), pabrik sareng industri sanésna parantos dienggo sareng ngahontal hasil anu nyugemakeun. , Anggoana nambahan dinten-ayeuna.

Naon ciri ciri pvc lantai? Eusi patali
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lan...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah uta...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Mimiti, lantai kayu padet Teu perlu disebatkeun, lantai kayu padet biasana sering pisan di imah, tapi seueur urang anu karu margi hargana mahalna. Kanyataanna, nalika urang mésér, urang sanés ngan uk...