Imah > Bédana antara lanté plastik sareng lantai kai padat

Bédana antara lanté plastik sareng lantai kai padat

Édit: Denny 2020-03-26 Hapé

  Tempat olahraga kaasup pangadilan baskét, pangadilan badminton, gelanggang voli, pangadilan ténis méja, gim, dll, anu dasarna ngarujuk kana lapangan olahraga jero ruangan. Lantai anu diaspal di tempat olahraga ieu mangrupikeun lantai olahraga kayu sareng lantai olahraga PVC. Dina taun-taun ayeuna, beuki seueur tempat sukan anu parantos milih lantai olahraga PVC, khususna tempat pertandingan non-profesional, stadium olahraga, tempat latihan, jsb.

  

  

  Lantai olahraga PVC mangrupikeun pilihan anu munggaran pikeun tempat olahraga sabab ngagaduhan kauntungan tina lantai olahraga kayu padet:

  Perbandingan laju konstruksi: konstruksi lapangan olahraga umum. Nyandak lapangan baskét umumna umumna pangadilan baskét standar pangwangunan lanté kayu diperyogikeun samentawis dina 15-20 dinten, samentawis konstruksi lantai olahraga PVC mung nyandak 5-7 dinten kanggo réngsé.

  Perbandingan kinerja lantai: lantai kayu padet gampang retak, cacad, renget, cetakan, ngahasilkeun résonansi, résistansi dampak anu goréng, résistansi abrasion anu kirang, 90% laju rebound; sareng lantai olahraga PVC ngagaduhan résistansi abrasion anu hadé, résistansi noda. Antibakteri, gampang pikeun ngabersihan sareng mertahankeun, teu aya deformasi, henteu aya retakan, henteu aya Arch, euweuh renget, kerang, ukuran stabil, laju rebound dugi ka 98%, aman sareng tiasa dipercaya, sacara efektif tiasa ngajagi atlit tina teu luka.

  Perbandingan anu cocog sareng warna: Lantai olahraga solid solid boga warna tunggal, sedengkeun lantai olahraga PVC ngagaduhan rupa-rupa warna, cocog pikeun kabutuhan warna anu béda, sareng gampang dicocogkeun, tanpa diwatesan ku lantai sareng tempat.

  Perbandingan kinerja perlindungan lingkungan: Kusabab dianggo cat dina lantai olahraga kayu padet, lantai henteu ramah lingkungan sareng ngagaduhan rilis formaldehida, sedengkeun lantai olahraga PVC 100% bebas tina formaldehida sareng émisi gas ngabahayakeun, ramah lingkungan sareng gratis.

  Kaunggulan tina lanté olahraga PVC

  1. Masalah kanyamanan:

  Beungeut lantai olahraga plastik profésional tiasa disederhanakeun sacara modéren nalika ditambangan, sapertos kasur anu disegel ku hawa ka jero. Nalika anjeun murag atanapi nyungkeun, pangaruh bantosan anu disayogikeun ku téknologi nyokong busa katutup tiasa ngaminimalkeun Tatu olahraga.

  2. Masalah gegaran:

  Tremor nujul kana daérah dimana lantai cacad ku dampak. Anu langkung ageung kisaran geger, langkung ageung nyababkeun narekahanana. Aya dua jinis tremor: titik tremor sareng tremor régional.

  3. Masalah panyerapan geter:

  Dorongan anu diwangun ku jalma nalika latihan bakal nyababkeun getaran dina lanté olahraga palastik. Struktur lanté kedah ngagaduhan fungsi nyerep shock, anu hartosna lanté kedah ngagaduhan kamampuan nyerep énergi dampak. Daya dampak jauh leuwih leutik tibatan dina taneuh anu susah, sapertos dina taneuh beton. Maksudna, nalika atlit luncat sareng turun ka lantai, sahenteuna 53% tina dampak kedah diserep ku lantai, ku kituna pikeun ngajagaan ankle para atlit, meniskus, tulang tonggong sareng uteuk, supados masarakat moal kapangaruhan nalika latihan. Dilaksanakeun Fungsi pelindungna ogé nganggap yén jalma henteu tiasa mangaruhan jalma anu padeukeut nalika aranjeunna palebah dina palem olahraga palastik. Ieu mangrupikeun konsep penyerapan geter, deformasi geter sareng deformasi panjang anu dijelaskeun dina standar DIN Jérman.

  4, masalah koefisien gesekan:

  Studi parantos nunjukkeun yén 12% kacilakaan pamaén baskét lumangsung dina waktos muter di tempat. Koefisiasi gesekan di lantai olahraga nunjukkeun naha lantai ngagaduhan teuing gesekan (anu ngurangan kalenturan rotasi) atanapi teuing leueur (anu nambahan résiko slipping). Nganggap mobilitas sareng kaamanan atlit éta, koefisien gesekan kedah janten nilai pangsaéna antara 0.4-0.7. Koefisiasi gesekan lanté olahraga palastik umumna dikelola antara koefisien ieu. Koefisién gesekan lanté olahraga palastik profésional mangrupikeun 0.57. Ieu gaduh gesekan anu cekap sareng sedeng pikeun mastikeun stabilitas gerakan sareng ngajaga éta dina sagala arah gerakan. Konsistensi sareng rutinitas pagelaran gesekan pikeun mastikeun gerakan fleksibel sareng rotasi di-situ tanpa aya halangan.

  5. Masalah ketahanan bal:

  Uji ketahanan balna nyaéta lungsur baskét tina jangkungna 6,6 kaki ka lantai olahraga pikeun nguji jangkungna tina tingkat régol. Data ieu dikedalkeun salaku perséntase, sareng jangkungna régol tina baskét di lantai beton dipaké salaku standar ngabandingkeun pikeun ngagambarkeun bédana dina jangkungna pamulihan. Aturan pikeun kaulinan bal jero ruangan ngabutuhkeun taneuh pikeun lomba olahraga atanapi palatihan, sapertos baskét sareng bal bal sanés, sareng rebound bal. Koefisién bounce bal dina dasar lapangan maén kedah leuwih ageung tibatan atanapi sami sareng 90%. Lantai olahraga palastik langkung profésional ngagaduhan daya tahan bal anu luar biasa sareng stabil. Henteu aya titik mati anu élastis di lantai. Koefisien ngabandingkeun deui tiasa ngahontal 98%.

  6, ngaluarkeun tanaga énergi olahraga:

  Ieu ngarujuk énergi olahraga dipulangkeun ku lantai olahraga palastik nalika atlit latihan pikeun ningkatkeun efisiensi latihan.

  7, masalah Kareta beban:

  Beban beban beban sareng teguh tina olahraga olahraga profésional kedah nyatujuan sarat persaingan sareng pelatihan.Contohna, nalika baskét baskét sareng fasilitas olahraga anu terkait pindah di lantai, permukaan sareng struktur lanté kedah dirusak. Diterangkeun standar sareng konsep beban rolling.

  

Bédana antara lanté plastik sareng lantai kai padat Eusi patali
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Kiwari, beuki seueur kulawarga nganggo lantai kayu dina hiasan, tapi kumaha ngajaga lantai kayu sok lieur. Hayu urang tuturkeun sareng pangropéa. Mimiti, dina prosés ngagunakeun lanté kai, langkung ...