Imah > Lantai olahraga PVC

Lantai olahraga PVC

Édit: Denny 2020-03-27 Hapé

  1. Masalah kanyamanan:

  Beungeut lantai olahraga PVC profésional tiasa sacara cacad nalika ditépakeun, sapertos kasur anu disegel ku hawa ka jero. Nalika anjeun gusti atanapi nyumput, pangaruh panyusutan anu disayogikeun ku téknologi panyokong busa katutup tiasa ngaminimalkeun dampakna. Tatu olahraga.

  2.Masalah sareng tremor:

  Tremor nujul kana daérah dimana lantai cacad ku dampak. Anu langkung ageung kisaran geger, langkung ageung nyababkeun narekahanana. Aya dua jinis tremor: titik tremor sareng tremor régional.

  

  3.Masalah sareng serapan geter:

  Dorongan anu diwangun ku jalma nalika latihan bakal nyababkeun getaran dina lanté olahraga PVC. Struktur lanté kedah ngagaduhan fungsi nyerep shock, anu hartosna lanté kedah ngagaduhan kamampuan nyerep énergi dampak. Daya dampak jauh leuwih leutik tibatan dina taneuh anu susah, sapertos dina taneuh beton. Maksudna, nalika atlit luncat sareng turun ka lantai, sahenteuna 53% tina dampak kedah diserep ku lantai, ku kituna pikeun ngajagaan ankle para atlit, meniskus, tulang tonggong sareng uteuk, supados masarakat moal kapangaruhan nalika latihan. Dilaksanakeun Fungsi pelindungna ogé nganggap yén hiji jalma henteu tiasa mangaruhan jalma anu padeukeut nalika latihan di lantai olahraga PVC. Ieu mangrupikeun konsep penyerapan geter, deformasi geter sareng deformasi panjang anu dijelaskeun dina standar DIN Jérman.

  4.Koefisi gesekan:

  Studi parantos nunjukkeun yén 12% kacilakaan pamaén baskét lumangsung dina waktos muter di tempat. Koefisiasi gesekan di lantai olahraga nunjukkeun naha lantai ngagaduhan teuing gesekan (anu ngurangan kalenturan rotasi) atanapi teuing leueur (anu nambahan résiko slipping). Nganggap mobilitas sareng kaamanan atlit éta, koefisien gesekan kedah janten nilai pangsaéna antara 0.4-0.7. Koefisiasi gesekan lantai olahraga PVC umumna dijaga antara koefisien ieu. Koefisién gesekan lanté olahraga PVC profésional mangrupikeun 0.57. Ieu gaduh gesekan anu cekap sareng sedeng pikeun mastikeun stabilitas gerakan sareng ngajaga éta dina sagala arah gerakan. Konsistensi sareng rutinitas pagelaran gesekan pikeun mastikeun gerakan fleksibel sareng rotasi di-situ tanpa aya halangan.

  5.Masalah ketahanan bal:

  Uji daya tahan bola nyaéta ngeculkeun baskét tina jangkungna 6,6 kaki ka lantai olahraga pikeun nguji jangkungna tina tingkat régol. Data ieu dikedalkeun salaku perséntase, sareng jangkungna régol tina baskét di lantai beton dipaké salaku standar ngabandingkeun pikeun ngagambarkeun bédana dina jangkungna pamulihan. Aturan pikeun kaulinan bal jero ruangan ngabutuhkeun taneuh pikeun lomba olahraga atanapi palatihan, sapertos baskét sareng bal bal anu sanésna. Nyepengkeun gerakan sareng bal bal. Koefisién bal bouncing dina dasar lapangan maén kedah langkung ageung tibatan atanapi sami sareng 90% Lantai olahraga PVC boga prestasi tahan banting anu stabil sareng stabil, henteu aya titik paéh anu élastis di lantai, sareng koefisien ngabandingkeun deui anu tiasa ngahontal dugi ka 98%.

  6.Patanyaan ngeunaan pamulangan énergi latihan:

  Ieu ngarujuk énergi olahraga anu dipulangkeun ku lantai olahraga PVC nalika atlit olahraga pikeun ningkatkeun kamampuan olahraga.

  7.Masalah sareng beban gulung:

  Beban beban beban sareng teguh tina olahraga olahraga profésional kedah nyatujuan sarat persaingan sareng pelatihan.Contohna, nalika baskét baskét sareng fasilitas olahraga anu aya dipiceun di lantai, permukaan sareng struktur lanté teu tiasa dirusak. Diterangkeun standar sareng konsep beban rolling.

Lantai olahraga PVC Eusi patali
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
Tempat olahraga kaasup pangadilan baskét, pangadilan badminton, gelanggang voli, pangadilan ténis méja, gim, dll, anu dasarna ngarujuk kana lapangan olahraga jero ruangan. Lantai anu diaspal di tempa...