Imah > Kumaha miara lantai awi

Kumaha miara lantai awi

Édit: Denny 2019-12-23 Hapé

  Jaga ventilasi

  Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ruangan langkung penting.

  Prakték umum nyaéta: sering muka jandela atanapi panto kamar pikeun ngawenangkeun konvénsi hawa, atanapi nganggo sistem AC na sistem ventilasi pikeun nyiptakeun lingkungan anu garing sareng beresih.

  Hindarkeun paparan cahaya panonpoe sareng hujan

  Di sababaraha imah, sinar panonpoé atanapi hujan tiasa asup kana daérah lokal tina rohangan langsung tina jandela, anu bakal mangaruhan jasa kahirupan lantai awi.

  Cahya panonpoé anu kuat bakal ngagancangkeun umur sepuh cat sareng lem, sareng ogé ngabalukarkeun lantai nyusut sareng rengat. Pastikeun kanggo ngusir garing saatos hujan saatoskeun, lamun éta awi bakal nyababkeun ékspansi sareng deformasi saatos nyerep Uap, sareng éta ogé bakal ménak lantai. Janten perhatosan khusus dina pamakean sapopoé.

  Hindarkeun karusakan

  Teu kawas lantai lamina, lantai awi henteu nganggo lapisan ngagem pikeun ngajagaan. Ku alatan éta, permukaan lacquered salaku lapisan hiasan tina lantai awi nyaéta lapisan pelindung di lantai.

  Pikeun permukaan lantai awi, éta kedah nyingkahan dampak barang susah, goresan barang anu seukeut, gesekan logam, sareng sajabana bahan kimia henteu tiasa disimpen di jero rohangan. Salaku tambahan, parabot di jero ruangan kedah ditangani kalayan paduli nalika pindah, sareng suku tina parabotna kedah diubaran ku karét.

  Kumaha carana ningkatkeun lingkungan bumi:

  Pamakéan areng awi tiasa ningkatkeun lingkungan umum tina ruangan ruangan ruangan, ngatur kalembaban jero ruangan, sareng ngaluarkeun ion oksigén négatip.

Kumaha miara lantai awi Eusi patali
1. Saatos lantai kayu dibeuli sareng dipasang, pangropéa sapopoé pangpentingna salami nganggo jangka panjang, anu langsung mangaruhan jasa hirup lantai. Sanajan lantai laminate gaduh seueur kauntunga...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Kiwari, beuki seueur kulawarga nganggo lantai kayu dina hiasan, tapi kumaha ngajaga lantai kayu sok lieur. Hayu urang tuturkeun sareng pangropéa. Mimiti, dina prosés ngagunakeun lanté kai, langkung ...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...