Imah > Kumaha mertahankeun lanté kai

Kumaha mertahankeun lanté kai

Édit: Denny 2019-12-03 Hapé

  1. Saatos lantai kayu dibeuli sareng dipasang, pangropéa sapopoé pangpentingna salami nganggo jangka panjang, anu langsung mangaruhan jasa hirup lantai. Sanajan lantai laminate gaduh seueur kauntungan sapertos resistansi ngagem, résistansi korosi, résistansi komprési, résistansi dampak, beberesih gampang, jaga, sareng stabilitas diménsi anu saé, pangropéa ilmiah teu tiasa dipangaruhan. Kusabab aya rada sababaraha masalah anu disababkeun ku pamakean anu leres sareng pangropéa tina lanté.

  

  2, sering meunteun lanté garing sareng beresih, henteu ngumbah sareng cai anu seueur, jaga pikeun nyegah nyemprot cai jangka panjang lokal. Upami aya noda minyak sareng noda di lantai, punten perhatikeun upami teu dicabut waktuna, Anjeun tiasa nganggo bahan pencét nétral anu hampang sareng cai haneut kanggo pangobatan. Hadé ngagunakeun solusi panyalindungan beberesih lanté anu khusus sareng saluyu. Ulah nganggo cairan kértik sapertos cai basa, asam oxalic, cai soapy, jsb kanggo nyabak beungeut, teras henteu nganggo bahan bakar sapertos bénsin sareng cairan suhu tinggi sanés pikeun ngusap lantai. Lantai kai padet sareng lantai kai padet multi-lapisan sering dibutuhkeun pikeun ngajaga gloss sareng ngirangan sepuh cat sareng ngagem.

  3. Disarankeun nempatkeun pad tendangan di panto pikeun nyegah partikel lebu dibawa kana lantai sareng ngarusak lantai; barang kaleuwihan beurat kudu disimpen; ulah sered nalika ngarobih parabot, disarankeun pikeun angkat.

  4. Nalika teu aya anu cicing di bumi, perhatikeun muka jandela pikeun liang hawa.

  5. Lamun lantai direndam dina kaayaan khusus, cai kedah diresihan gancang, sareng si dealer lantai kedah dilaporkeun dina waktosna. Lantai kudu disisihkeun ku jalma anu khusus, teras lantai sareng témbok kedah garing pisan sateuacan masang lantai.

  6. Upami di bumi palanggan nganggo pemanasan lantai, punten haneutkeun bumi anu luyu sareng syarat pemanasan geothermal pikeun nyegah panyesuaian suhu anu henteu pantes sareng mangaruhan lantai.

Kumaha mertahankeun lanté kai Eusi patali
Jaga ventilasi Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ru...
Kiwari, beuki seueur kulawarga nganggo lantai kayu dina hiasan, tapi kumaha ngajaga lantai kayu sok lieur. Hayu urang tuturkeun sareng pangropéa. Mimiti, dina prosés ngagunakeun lanté kai, langkung ...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...