Imah > Naon bahan anu dianggo pikeun lanté pangkeng?

Naon bahan anu dianggo pikeun lanté pangkeng?

Édit: Denny 2019-12-11 Hapé

  Mimiti, lantai kayu padet

  Teu perlu disebatkeun, lantai kayu padet biasana sering pisan di imah, tapi seueur urang anu karu margi hargana mahalna. Kanyataanna, nalika urang mésér, urang sanés ngan ukur ningali masalah harga, tapi ogé nganggap kaunggulanna; anu pangpentingna kedah aya Fungsi perlindungan lingkungan nya, langsung dicandak tina alam, tanpa radiasi, formaldehida sareng masalah anu sanés. Kadua, éta haneut dina usum tiris sareng tiis nalika usum panas, awét, tahan ngagem, sareng gaduh umur anu panjang. Ulah ngémutan hal ieu, éta tiasa ngirangan biaya gantian dina periode engké.

  Pangaruh visual ogé saé pisan, masihan raos anu elegan sareng mulya, tapi tanpa leungitna sauyunan.

  Lantai komposit

  Naha éta lantai padet kayu lamina atanapi lantai lamina, aranjeunna gaduh hiji hal anu umum, nyaéta, aranjeunna ngandung gas ngabahayakeun sapertos formaldehyde, sabab lantai komposit perlu dipasut ku lapisan lem, sareng lem ngandung loba komponén kimia, anu sacara serius ngotoran lingkungan. Produk sapertos di pangkeng bakal gaduh dampak pikeun kasihatan anjeun, barina ogé urang langkung seueur waktos di pangkeng.

  Katilu, lanté kai awi

  Lantai awi sareng kai ogé laun-laun janten populer di taun-taun ayeuna.Ingga kaunggulan perlindungan lingkungan, kasehatan, kasegaran alam, résistansi Uap, sareng résistansi renget.

  Kaopat, lantai lamina

  Lantai laminat langkung tahan di tuang, umumna, langkung luhur ketebalan, langkung saé kualitasna!

Naon bahan anu dianggo pikeun lanté pangkeng? Eusi patali
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai cork: Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Diban...
1. Dibandingkeun sareng lantai kai padet tradisional, ukuran ageung. 2. Aya seueur jinis kelir, anu tiasa nyontoan rupa-rupa séréal kai alami atanapi pola buatan, pola sareng warna. 3. Pangaruh umum ...