Imah > Naon lantai PVC na kumaha milih lantai PVC?

Naon lantai PVC na kumaha milih lantai PVC?

Édit: Denny 2019-12-03 Hapé

  Naon lantai PVC

  Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen.

  1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kalayan struktur multi-lapisan umumna kabentuk ku laminating 4 nepi ka 5 lapis struktur, sareng umumna ngagaduhan lapisan tahan (kaasup perawatan UV), lapisan film dicitak, lapisan serat kaca, sareng busa elastis. Lapisan, lapisan dasar, jsb.

  2. Lantai PVC transparan ngawangun homogen: Bahanna homogen ngaliwatan luhur sareng handap, nyaéta, tina permukaan ka handap, ti luhur ka handap, sadaya jas sami.

  

  Kadua, pengetahuan mésér lantai PVC

  1.Titik

  Ketebalan lantai PVC utamana ditangtukeun ku dua aspék, nyaéta ketebalan lapisan primer sareng ketebalan lapisan tahan anu tiasa dianggo. Dina ayeuna, ketebalan lapisan anu langkung umum dina pasar nyaéta: 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm, sareng tilu jinis ieu, sareng ketebalan lapisan ngagem nyaéta: 0.12mm, 0.2mm, 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm, jsb. Sacara prinsip, tingkat anu langkung saé, langkung panjang umur jasa, utamana ketebalan lapisan ngagem, tangtosna, langkung luhur hargana. Seueur konsumen anu salah ngartos nalika meuli lantai PVC, nyaéta, aranjeunna ngan ningal hargana sareng henteu naros ngeunaan ketebalan na. Pamakéna kedah mendakan bisnis lantai PVC profésional kanggo ngagaleuh .. Umumna, rumah tangga nganggo lantai plastik kalayan ketebalan 2.0mm dugi ka 3.0mm sareng lapisan tahan 0.2mm dugi ka 0.3mm.

  Meuli lanté pvc

  2. Bahan atah sareng prosés produksi

  Lantai PVC mangrupikeun kombinasi lapisan primér, lapisan pilem dicitak sareng lapisan tahan ngagem.Kualitas tilu bahan baku ieu sacara langsung nangtukeun kualitas lantai PVC.

  3. prosés produksi

  Nyaéta, prosés ngagabungkeun tilu di luhur ayeuna kabagi kana dua jinis: mencét panas sareng penyemprot. Biaya penet panas langkung luhur, kualitasna langkung stabil, sareng lapisan tahan ngagem rélatif.

  4.Bangunan

  Seueur konsumen anu henteu nengetan kualitas konstruksi, nyatana, seueur usaha sareng tim konstruksi henteu nengetan, sareng ngan saukur ngurus bisnis. Sakumaha paribasa nyarios, tilu titik sareng tujuh titik konstruksi, lantai plastik PVC sabada parantosan tina pangaruh umum, anu pangpentingna nyaéta kualitas pangwangunan, konstruksi leveling diri nalika konstruksi ogé penting pisan, seueur palanggan pamutahiran bumi anu nguping yén tingkat ogé diri ogé ngecas. Aranjeunna henteu daék ngalaksanakeun level-leveling diri sareng leveling, sareng meryogikeun aranjeunna ditata langsung dina taneuh asli; aya ogé seueur usaha anu henteu masihan leveling diri pikeun ngahemat biaya konstruksi. Konstruksi leveling diri kedah dilakukeun kalayan ketat saluyu sareng prosés konstruksi, upami henteu henteu rata lantai plastik PVC cenderung teu rata.

  pamasangan lantai pvc

  5, pamakean

  Kahirupan jasa produk naon waé henteu ngan ukur aya hubungan kualitas pikeun produk sorangan, tapi ogé pikeun mésér éta pikeun anu mésér. Sapanjang upami éta di handapeun panggunaan normal, kahirupan layanan pelayaran lantai PVC langkung ti 10 taun. Nanging, sanaos upami henteu biasa dianggo, bahkan ruangan pangsaéna henteu tiasa nahan ganggu.

Naon lantai PVC na kumaha milih lantai PVC? Eusi patali
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Lantai cork: Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Diban...
Sén lengkep tingkat témbok semén berbasis mortir anu didamelkeun tina mortir, anu biasana diwangun ku bahan-bahan semén dumasar semén, agrégat halus, pangisi sareng aditif. Ieu mangrupikeun jinis lan...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lan...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah uta...