Imah > Naon anu kudu dilakukeun upami retakan lantai

Naon anu kudu dilakukeun upami retakan lantai

Édit: Denny 2020-01-05 Hapé

  Tips pikeun ngalereskeun retakan lantai:

  1. Lapisan cet permukaan ieu retak sareng diperbaiki, sareng retakan leutik muncul dina permukaan cat lanté.Ing kasus anu parah, pilem cat tiasa peupeus. Pilem dicét sering dirétak sabab lantai ka kakeunaan panonpoé atanapi angin jangka panjang, sareng lanté garing sareng nyusut.

  Solusi: sajumlah leutik jalma tiasa leres-leres ngawangun sareng lilin. Dina kasus parna, cét ukur tiasa dilancarkeun. Metode anu saderhana pisan, mimiti pasir kawasan anu dipasihan ku kertas pasir kanggo ngaleungitkeun kokotor, teras diusap nganggo lawon lemes garing, salapis deui atanapi nerapkeun film poliéster.

  2. Perawatan parut réparasi papan lantai.Ing lantai anu dirakit sacara réléh, anjeun tiasa nganggo sababaraha campuran kanggo ngeusian retakan lantai; upami keretas langkung serius, hiji-hijina solusi nyaéta pikeun ngagentos bagian retak, konsumen tiasa ngahubungi produsén Mésér modél anu diperyogikeun pikeun perbaikan.

  3. Ngalereskeun celah anu aya di antara lantai. Upami celah antara lantai langkung tebih 2MM, pangabutuh pangropéa diperyogikeun. Upami pangecutan kirang ti 2MM, henteu dirawat pangropéa. Dina kasus parna, ngaleupaskeun lanté lengkep, nyebarkeun deui sareng ngagantikeun bagian tina lantai sakumaha perlu. Dina waktos ieu, sendi ékspansi kedah dilestarikan pikeun nyegah lantai tina ngembang nalika baseuh.

  4. Dina usum gugur, retakan lantai teu tiasa dibaatkeun. Kusabab hawa usum gugur rada garing, keretakan di lantai kai disababkeun ku évaporasi cai laun. Saatos ngalereskeun waktos ayeuna, cai saéstuna terus gampang turun, sahingga masih tiasa rengat deui. Ku alatan éta, masalah retakan parah anu langkung serius dina usum gugur tiasa ditunda rada, tanpa buru-buru ngalereskeun.

Naon anu kudu dilakukeun upami retakan lantai Eusi patali
Metode decontamination umum pikeun ubin lantai: 1. Pikeun meresihan ubin keramik, anjeun tiasa nganggo sabun, sabun, jsb. 2. Anggo sabun pikeun nambihan campuran amonia sareng turpentine pikeun ngab...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Aya dua jinis lukisan lantai: hiji nyaéta warna alami, sareng anu sanésna nyaéta ngawarnaan. Warna alami nyaeta henteu ngalakukeun perlakuan warna dina prosés pamrosesan, sareng leres-leres ngagambar...
1. Kumaha disinféksi ngajantenkeun téhel lantai beuki sanés? Mimiti, nyiapkeun alat kanggo disinfeksi anu goréng. 2. Sateuacan ngeculkeun taneuh, ngeusian heula ku cai tiasa sareng cai sareng nyempro...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...