Imah > Klasifikasi lantai

Klasifikasi lantai

Édit: Denny 2020-03-10 Hapé

  Ayeuna, lantai janten pilihan anu paling saé pikeun hiasan unggal bumi, tapi rupa-rupa lantai di pasar kagum pisan. Hayu urang ningali klasifikasi lantai sareng ciri-ciri maranéhanana ayeuna!

  Jenis jenis lantai tiasa kasarna dibagi kana lantai kayu padet, lantai komposit, awi sareng lantai kayu, lantai lamina, sareng lantai plastik, sareng pagelaranna béda.

  

  Lantai kai padet

  Lantai kai padet mangrupikeun jinis bahan lantai anu dilakukeun tina kai padet ku permukaan, sisi sareng pangabutuh anu sanésna.Ia mangrupikeun produk luhur anu diturunkeun tina kaséhatan alam sareng produk perlindungan lingkungan sareng hiasan lantai.

  Kauntungan

  Kekurangan: teu tiasa nganggo tahan, gampang leungit gloss; teu matak dianggo di tempat-tempat anu parobihan dina asor, upami gampang cacad; sieun bahan kimia sapertos asam sareng alkali, sieun ngaduruk Konsumsi sumber daya leuweung anu ageung sareng hargana kaitung luhur.

  2. Laminasi lantai

  Ogé katelah lantai kayu laminate kertas anu diresmikeun, éta diwangun ku lapisan tahan anu ngagem, lapisan hiasan, lapisan substrat berkat tinggi, sareng lapisan saimbang (tahan cai).

  Kauntungan: rupa-rupa pilihan harga, rupa-rupa aplikasi; rupa-rupa warna; résistansi noda, asam résistansi sareng alkali, pangropéa gampang, prestasi anti-slip anu alus; tahan résistansi, antibakteri, henteu serangga, cendana; henteu kapangaruhan ku suhu sareng asor Reformasi; pagelaran seuneu anu saé; beurat cahya, ngirangan beban gedong; gampil tuang.

  Kalemahan: Laminasi laminate kirang ngajagaan lingkungan, bakal ngaluarkeun formaldehida nalika dianggo. Anu paling penting pikeun ngahindarkeun lepuh. Sakali cai direndam, bentukna sesah pulih. Lantai dipencet kalayan suhu anu tinggi sareng karasa rada ageung, ku sabab kanyamananna henteu umum.

  3.Solid lantai kayu komposit

  Bahan baku tina lantai kayu padet nyaéta kayu, anu ngajaga kauntungan tina lantai kai padet alami, nyaéta tékstur alami sareng kaki séhat, tapi résistansi nganggo permukaan henteu saé sapertos laminate lantai.

  Lantai kai padet tiasa dibagi jadi tilu kategori: lantai kai padet tilu lapis, lantai solid solid multi-layer sareng lantai joinery.

  Kauntungan: Kaseueus sareng geulis, kaki nyaman, karasa tahan, tahan hawa, tahan dampak; seuneu seuneu, kerang api sareng kerenteng; insulasi sora sareng pelestarian panas; henteu gampang cacad; gampang dilucurkeun;

  Kekurangan: Upami kualitas lem goréng, fenomena degumming bakal kajadian; lapisan permukaan ipis, sareng anjeun kedah perhatosan diropéa nalika pamakean.

  4. lantai awi sareng kai

  Lantai awi sareng kai mangrupikeun rengat awi alam kana jajan, miceun kulit awi sareng kantong awi, sareng nganggo potongan awi tina diameter awi. Saatos masak, degreasing, sareng dehidrasi, aranjeunna tos janten kai awi sareng rarang. Struktur ringkes, tékstur anu jelas, karasa tinggi sareng kapribadian anu nyegerkeun dipikacinta ku konsumen.

  Kalemahanna nyaéta yén henteu aya fungsi nyaluyukeun suhu kai padet, sareng éta tiis nalika sagala musim

  5. lantai plastik

  Lantai palastik ngarujuk kana lantai anu diwangun tina polyvinyl klorida. Husus, éta ngagunakeun résolusi polyvinyl klorida sareng bubuk kalsium salaku bahan atah utama, nambihan pangeusian, plasticizer, stabilizer, warnaan sareng bahan bantu sanésna, sareng ngalarapkeun prosés palapis atanapi kalénder, penyemperitan atanapi ekstrusi dina substrat bentukna lambaran kontinyu Digawe.

  Lantai PVC ngagaduhan rupa-rupa corak sapertos pola karpét, pola batu, sareng pola lanté kai, Pola-pola ieu réalistis sareng éndah, anu tiasa nyayogikeun kabutuhan individu pikeun béda hiasan gaya.Matah bahan baku anu ramah lingkungan, henteu beracun, sumber daya baranahan, henteu beracun Henteu aya radiasi. Kalayan waterproof, fireproof, non-slip sareng wear-tahan sipat. Sareng pamasangan éta gancang sareng gampang dijaga.

Klasifikasi lantai Eusi patali
Metode lantai langkung rumit sareng awis tibatan aplikasi jubin. Cara anu paling umum nyaéta nyaéta: metode peletakan langsung langsung, metode peletakan kehel, metode peletakan anu ditunda, sareng m...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...