Imah > Kumaha ngabersihan kokotor ubin lantai

Kumaha ngabersihan kokotor ubin lantai

Édit: Denny 2019-12-12 Hapé

  

  Metode decontamination umum pikeun ubin lantai:

  1. Pikeun meresihan ubin keramik, anjeun tiasa nganggo sabun, sabun, jsb.

  2. Anggo sabun pikeun nambihan campuran amonia sareng turpentine pikeun ngabersihan ubin supados langkung ngagurilap.

  3. Kotak digosok kedah dianggo rutin, kalayan interval 2-3 bulan.

  4. Upami aya goresan dina permukaan bata, anjeun tiasa nerapkeun odol dina goresan sareng ngusap éta kalayan lawon garing pikeun ngalereskeunana.

  5. Jurang antara bata sareng bata tiasa dibersih tina waktos ka waktos ku témpélaminasi, sareng lapisan agén waterproofing tiasa dilarapkeun kana sela pikeun nyegah pertumbuhan kapang.

  6, Téh, kopi, bir, és krim, gajih sareng polutan sanésna nganggo sodium hidroksida atanapi larutan kalium bikarbonat.

  7, mangsi, semén sareng polutan sanésna nganggo solusi éncér sapertos asam hidroklorat, asam nitrat.

  8. Anggo panyéka khusus pikeun cét, lapisan, sareng polutan sanés.

  9. Tanda-tanda anu ditinggalkeun saatos pembakaran karcis sareng kertas tiasa dianggo kalayan jumlah larutan asam oksisan anu éncér kalayan sikat huntu anu dianggo.

Kumaha ngabersihan kokotor ubin lantai Eusi patali
Tips pikeun ngalereskeun retakan lantai: 1. Lapisan cet permukaan ieu retak sareng diperbaiki, sareng retakan leutik muncul dina permukaan cat lanté.Ing kasus anu parah, pilem cat tiasa peupeus. Pile...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Aya dua jinis lukisan lantai: hiji nyaéta warna alami, sareng anu sanésna nyaéta ngawarnaan. Warna alami nyaeta henteu ngalakukeun perlakuan warna dina prosés pamrosesan, sareng leres-leres ngagambar...
1. Kumaha disinféksi ngajantenkeun téhel lantai beuki sanés? Mimiti, nyiapkeun alat kanggo disinfeksi anu goréng. 2. Sateuacan ngeculkeun taneuh, ngeusian heula ku cai tiasa sareng cai sareng nyempro...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...