Imah > Naon ari tingkat semén?

Naon ari tingkat semén?

Édit: Denny 2019-12-22 Hapé

  Sén lengkep tingkat témbok semén berbasis mortir anu didamelkeun tina mortir, anu biasana diwangun ku bahan-bahan semén dumasar semén, agrégat halus, pangisi sareng aditif. Ieu mangrupikeun jinis lantai anu énggal tiasa ngalir sareng tingkat saatos dicampurkeun sareng nyampur sareng cai. Tingkatkeun bahanna. Semén-leveling mandiri utamina kabagi kana permukaan semén-level-mortir mortir sareng mortir semén-level-based level mortir.

  

  Paringkat level-semén mangrupikeun tipeu anyar bahan semén-gel anu dikembangkeun dina taun 1970an teras ditambihkeun ku bahan-bahan sanésna. Éta mangrupikeun bahan anyar pikeun leveling taneuh. Éta ngaronjatkeun kamajuan taneuh, sareng gampang ngalereskeun sanding sareng karusakan anu gampang lumangsung dina taneuh tradisional.

  Paringkat tingkat semén ngagaduhan cairan sareng stabilitas, leveling diri, teu aya geter, teu ngagosok, konstruksi sareng sederhana, intensitas tanaga kerja, lancar sareng lancar, sareng ngagaduhan kakuatan anu tinggi sareng daya tahan cai anu saé. Rupa-rupa gedong gedong jeung saterusna. Dipaké sacara umum di rumah sakit, pabrik, bengkel, gudang, toko komersial, aula paméran, balai olahraga sareng bumi, kantor, sareng sajabana.

Naon ari tingkat semén? Eusi patali
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Lantai cork: Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Diban...
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
1. Dibandingkeun sareng lantai kai padet tradisional, ukuran ageung. 2. Aya seueur jinis kelir, anu tiasa nyontoan rupa-rupa séréal kai alami atanapi pola buatan, pola sareng warna. 3. Pangaruh umum ...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...