Imah > Produsén KINGUP SPC

Produsén KINGUP SPC

Édit: Denny 2020-03-07 Hapé

  KingUP mangrupikeun perusahaan manufaktur lantai anu ngahijikeun R&D, desain, produksi, penjualan, instalasi sareng jasa teknis ngeunaan lantai SPC sareng lantai PVC. Perusahaan parantos akur kana "kualitas heula, integritas salaku link konci, nasabah heula", ngabela filosofi bisnis "éksplorasi sareng inovasi, péliasi sareng win-win", maksa nyayogikeun palanggan pikeun produk-produk lanté anu kualitas luhur, jasa téknis profésional, sareng komitmen pikeun Produsén pangpayunna dina widang SPC lantai di bumi sareng di luar negeri.

  Kami gaduh 1 pabrik, 9 jalur produksi lantai lengkep, anu tiasa ngahasilkeun 5,000 méter pasagi salar unggal dinten, éta tiasa réngsé dina waktos 15 dinten ti pangiriman dugi ka pangiriman. Lantai ngagaduhan standar pamariksaan anu ketat saatos ninggalkeun pabrik pikeun mastikeun produk kualitas pangluhurna. Saé. Pabrikana ogé ngajak para profesional domestik sareng asing ti jaman ka jaman pikeun masihan instruksi téknis sareng latihan pikeun operasi pabrik sareng pagawé téknis. Perangkat produksi ogé bakal nyaluyukeun rupa-rupa parameter atanapi ngagentos bagian-bagian pikeun ngahontal kualitas peralatan anu saé sareng kualitas produk. Kami nempelkeun pentingna kana sistem kualitas. Lantai perusahaan kami saluyu sareng ISO90000: 2000 sistem manajemén kualitas sareng sistem manajemen lingkungan ISO141001, sareng parantos nampi sertifikasi CE.

  

  Urang ogé tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun évaluasi anjeun, sareng sateuacan produksi, kami ogé bakal ngirimkeun anjeun bentuk rinci perangkat pikeun konfirmasi anjeun, Salila prosés produksi, unggal léngkah dikendali ku tim kontrol kualitas pikeun ngaminimalkeun ukuran produk. Lepat pikeun ngahasilkeun produk anu berkualitas tinggi pikeun puas anjeun

  Pikeun nyumponan kabutuhan konsumen anu béda-béda, KINGUP ogé terus narabas téknologi sareng inovasi di lantai SPC. Kiwari ayeuna, wewengkon utama panggunaan SPC nyaéta di apartemen, hotél, réstoran sareng tempat-tempat sanés. Nanggepan karakteristik bidang-sarat panggunaan sareng kabutuhan customer ieu, KingUP parantos ngembangkeun rupa-rupa lanté prestasi sapertos "anti-haseup, anti-gorot, anti-noda" pikeun nyumponan para nasabah Kabutuhan panggunaan skénario. Salian terobosan kinerja fisik, produsén KingUP terus-terusan ngusahakeun inovasi dina hiasan lantai. Kami parantos ngembangkeun sababaraha produk SPC kalayan sagala rupa tékstur, pola sareng warna, sareng ogé rupa-rupa cara ngumpul, sapertos akar herringbone papasangan, perhimpunan fishbone, sareng sajabana pikeun nyumponan kabutuhan individu sareng éstétis pikeun konsumén béda.

  Tina sudut pandang industri industri sadaya, produsén KINGUP komitmen nyayogikeun konsumen pikeun langkung ragam kategori sareng bahan lantai anu langkung beragam. Dina hiji rohangan komersial, pamakean tipena béda taneuh tina taneuh atanapi tékstur anu béda dina kategori anu sami baris janten fokus pikeun panalungtikan kahareup perusahaan urang.

  Dina lingkungan pasar dimana merek utama bersaing, produsén KINGUP bakal salawasna ngajaga niat sareng tanggung jawab pituinna-nyayogikeun konsumen pikeun produk anu ramah lingkungan anyar anu bermutu kualitas luhur. Ayeuna, Pusat P&P KingUP ogé dididikasikeun pikeun panilitian sareng pamekaran lantai SPC. Henteu ngan ukur nganalisa penjualan data gedé KingUP tina desain warna, ku kituna pikeun ngahontal artos konvérsi film warna anu paling laris, tapi ogé tina sudut pandang fungsi sareng pagelaran, terus ngembangkeun terobosan. Produk lantai anyar anu ngarahkeun pasar pasar pikeun nyumponan kabutuhan konsumen anu béda sareng sababaraha patandingan anu béda. Pilih KINGUP supados ngajantenkeun hirup anjeun langkung warni!

Produsén KINGUP SPC Eusi patali
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lan...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah uta...