Imah > A. Amérika Serikat ngaluarkeun tarif, ngonci sengketa patén

A. Amérika Serikat ngaluarkeun tarif, ngonci sengketa patén

Édit: Denny 2019-12-30 Hapé

  Anyar, Amérika Serikat ngaleungitkeun kelompok katilu daptar pengecualian tarif, ngumumkeun pengecualian tarif dina produk lantai elastis.

  Dua acara utama ieu ngaleungitkeun kateupastian kawijakan na kateupastian teknis nyanghareup pangembangan lantai elastis dina jangka panjang di hareup, diperkirakeun yén pabrik-pabrik lantai elastis China bakal ngajaga produksi produksi sareng jualan anu saé dina dua ka tilu taun ka hareup!

  Téks

  I. Pambébasan Tariff milih ékspor ka A.S.

  Dina tanggal 7 Nopémber 2019, Perwakilan Perdagangan Perwakilan Amérika Serikat ngintunkeun émbaran émbaran édisi anyar, ngumumkeun pengecualian pikeun sababaraha produk anu tunduk kana tarif tambahan saprak Séptémber 2018 (nyaéta, "daptar tariff AS $ 200 milyar"). Ti Séptémber 24 dugi 7 Agustus 2020, produk anu dikaluarkeun ngalangkungan lantai elastis PVC, anu pakait sareng Kode Khusus Amérika Customs 3911.10.1,000, kalebet seueur lantai elastis anu bulk.

  Sanaos pengecualian tamat dina tanggal 7 Agustus 2020, para ahli ti Asosiasi optimis yén éksprési bakal lestari. Saatos kaédasan ieu, produk lantai anu fleksibel bakal nampi pengecualian tarif deui.

  Kusabab nalika Perwakilan Perdagangan AS ngiringan tariff dina barang Cina, éta parantos didaptarkeun kaayaan kaayaan perusahaan AS pikeun "pengecualian tarif." Kaayaan pengecualian kalebet tilu aspék, nyaéta, "naha produk gaduh sumber alternatif pikeun suplai luar Tiongkok", "naha tarif ieu sacara serius bakal ngarusak kapentingan perusahaan A.S. atanapi A.S. ngalamar aplikasi", sareng "naha produkna relevan sareng rencana industri China." Éta ngagaduhan kepentingan strategis penting. "

  Nunjukkeun langkung ti 90% tina papan lantai elastis di Amérika Serikat diimpor ti China, éta pakait sareng kahirupan sapopoé konsumen Amérika sareng kapentingan distributor Amérika sareng pangecér, sareng nagara ieu moal kajantenan ngan ukur sababaraha sasih Parobihan utama.

  Ku sabab éta, éta alesan pikeun percanten yén saatos jaman pengecualian ieu, lantai elastis bakal tetep nampi pangecualian tarif.

A. Amérika Serikat ngaluarkeun tarif, ngonci sengketa patén Eusi patali