Imah > Naon aya kauntungan tina lantai laminate

Naon aya kauntungan tina lantai laminate

Édit: Denny 2019-12-05 Hapé

  1. Dibandingkeun sareng lantai kai padet tradisional, ukuran ageung.

  2. Aya seueur jinis kelir, anu tiasa nyontoan rupa-rupa séréal kai alami atanapi pola buatan, pola sareng warna.

  3. Pangaruh umum tina taneuh saatos peletakan saé.

  4. Mémutan warna sareng pangaruh visual anu saé.

  5. Dibandingkeun sareng lantai kai padet, permukaan ngagaduhan daya tahan abrasion tinggi, résistansi seuneu anu langkung luhur, résistansi kuat kana polusi sareng korosi, sareng komprési anu hadé sareng résistansi dampak.

  6, gampang ngabersihan, perawatan sareng perawatan pangropéa.

  7. stabilitas diménsi anu saé, ngabubarkeun struktur kai asli, ngancurkeun ciri anisotropi sareng ngabengkakan sareng nyusutan, ku kituna tiasa mastikeun yén sela antara lantai nyaéta leutik nalika dianggo sareng éta henteu gampang pikeun ars. Khusus pisan pikeun kamar-kamar anu nganggo sistem pemanasan underfloor.

  8. instalasi gampang sareng peletakan.

  9, hargana langkung mirah.

Naon aya kauntungan tina lantai laminate Eusi patali
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Lantai cork: Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Diban...