Imah > Lantai vinyl tinggi-tungtung

Lantai vinyl tinggi-tungtung

Édit: Denny 2019-12-04 Hapé

  Lantai vinyl high-end (LVF) mangrupikeun istilah anu énggal anu nyertakeun dina ubin batu tiron vinyl luhur (LVT) sareng lantai kai tiruan vinyl tinggi (LVP). Pilihan kategori anu saluyu ngagambarkeun éstétika anu béda. Sababaraha urang resep gaya batu kapur atanapi marmer lantai LVT, sareng sababaraha jalma sapertos Papua ebony atanapi gaya tropis awi LVP. Pangropéa jeung sipat-ongkos alus.

  Ahli arsiték sareng ahli konstruksi janten fans LVT lantai. Ngaliwatan téknologi imaging digital sareng téknologi manufaktur anu endah, tékstur warna permukaan batu niru atanapi jambatan vinyl-luhur sapertos kayu tiasa ngahontal épék gaya hirup nyata, ku kituna teu aya ahli anu tiasa ngabédakeun aranjeunna tina lantai kayu atanapi ubin.

  

  Numutkeun kana World Association of Floor Paving Material, kamampuan pikeun ngahasilkeun deui kayu anu nyata sareng batu anu nganggo téknik fotografik canggih mangrupikeun syarat pikeun sistem lantai vinyl luhur-tungtung. Opat lapisan anu béda-béda ditumpukeun babarengan pikeun nyieun produk ahir, anu mana ogé lapisan panyokong vinyl elastis, lapisan cet vinyl, lapisan pilem fotografik, sareng lapisan panutup poliuretana atanapi alumina. Lapisan pelindung luhur (ogé katelah lapisan tahan abrasion atanapi lapisan mil) penting pisan pikeun daya tahan produk. Produk anu berkualitas tinggi malah ngagaduhan lapisan tahan hurung dugi 40 mils kandel. Kiwari ayeuna, seueur produk anu parantos ngahontal aplikasi komersial anu suksés ngagunakeun 20 mil atanapi langkung nganggo desain lapisan anu tahan. (Catetan: Mill ogé disebut milli-inci, 1 mil = 25,4 microns)

  Tina sudut pandang kesan optik sareng visual, ubin batu tiruan luhur-luhur sareng lantai kayu tiruan vinyl tinggi tiasa niru batu alami, sagala jinis kayu keras sareng sadaya gaya ubin, anu pasti cocog sareng kaperluan réalistis pikeun kahirupan kontemporer. Tapi dibandingkeun kalayan desain modéren sareng avant-garde, lantai vinyl luhur ogé luhur awét, gampang dibersihan sareng gampang dijaga. Kusabab ieu, aranjeunna tiasa katingali dimana-mana, ti bumi peternakan di backcountry ka apartemen mewah kota modis.

Lantai vinyl tinggi-tungtung Eusi patali
Urang mendakan seueur jalma milari lantai di dapur. Gaya kedah pola anu dipariksa, retro, hideung sareng alun-alun bodas, warna hideung sareng bodas, angkatan laut biru sareng bodas Checkerboard, kot...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...