Imah > Kumaha ngabersihan ubin lantai ogé terang: tips beberesih sapopoé

Kumaha ngabersihan ubin lantai ogé terang: tips beberesih sapopoé

Édit: Denny 2019-12-13 Hapé

  1. Kumaha disinféksi ngajantenkeun téhel lantai beuki sanés? Mimiti, nyiapkeun alat kanggo disinfeksi anu goréng.

  2. Sateuacan ngeculkeun taneuh, ngeusian heula ku cai tiasa sareng cai sareng nyemprot lapisan anu merata dina ubin lantai. Saatos nyemprot cai, kantongkeun bolu kanggo ngumbah sakumna makhluk, kéngingkeun cai tina pel, teras ipit dina lanté kana ubin dilapis cai. Kusabab taneuhna ditabrak ku cai, éta pisan usaha pikeun nyeret taneuh ka luhur, saatos engkéna diséréd, kusabab cai parantos direndam kana lantai bari waé, éta anu bersih dina taneuh janten sesah dihapus.

  3. Kanggo noda spésifik, menyemprot sababaraha anu langkung bersih sareng ngantepna tahan lima menit. Teras nganggo gauze rada lemes (anduk) atanapi sikat pikeun ngosok-noda. Kanggo naon disinféktan pikeun dipilih, éta gumantung kana jinis kokotor dina permukaan bata. Anjeun tiasa milih dumasar kana kaayaan di luhur.

  4. Noda parantos digosok sareng dibersih.Mayung nyeret kana sagala hal, pel éta bakal rada beresih. Dina waktos ieu, hal-hal anu bersih dina sirah ip kedah dikumbah sareng dihapus. Ieu oge tip anu saé pikeun sadayana. Upami anjeun ngagaduhan lobi di bumi anjeun, anjeun tiasa nempatkeun éta dina baskom ageung sareng nempatkeun cai, supados anjeun tiasa soak sirah épék. Gesek sareng-teras asup ka papan, sirah pelan bolu bakal dibersihkeun enggal, sareng gampang na gampang.

  5. Saatos ngumbah bolu anu beresih, cai bakal diperas, teras teras gancang gancang sakali deui dina taneuh saatos ditambangan deui, éta bakal nyerep cai anu teu dipikabutuh dina taneuh, sareng ngabersihan. Tempat, ogé disinféksi sakali, pangaruh bakal macét pisan!

Kumaha ngabersihan ubin lantai ogé terang: tips beberesih sapopoé Eusi patali
Metode decontamination umum pikeun ubin lantai: 1. Pikeun meresihan ubin keramik, anjeun tiasa nganggo sabun, sabun, jsb. 2. Anggo sabun pikeun nambihan campuran amonia sareng turpentine pikeun ngab...
Tips pikeun ngalereskeun retakan lantai: 1. Lapisan cet permukaan ieu retak sareng diperbaiki, sareng retakan leutik muncul dina permukaan cat lanté.Ing kasus anu parah, pilem cat tiasa peupeus. Pile...
Lantai plastik sacara ekonomis, warna-warni, antibakteri, henteu kaos, nyéépkeun sora, sareng raos séhat. 1. Cabut sadaya jinis kokotor dina taneuh dina waktosna. Salian degreasing, tuang cairan degr...
Aya dua jinis lukisan lantai: hiji nyaéta warna alami, sareng anu sanésna nyaéta ngawarnaan. Warna alami nyaeta henteu ngalakukeun perlakuan warna dina prosés pamrosesan, sareng leres-leres ngagambar...