Imah > Kasimpulan Formula Lantai SPC

Kasimpulan Formula Lantai SPC

Édit: Denny 2020-06-05 Hapé

  Komposisi lanté PVC

  Bubuk résin PVC, bubuk batu, plasticizer, penstabil, hideung karbon, komponén utama nyaéta poliétil klorida sareng bubuk batu.

  Lantai palastik diwangun ku kertas hiasan warna substrat PVC, lapisan tahan nganggo lapisan palapis UV sareng lapisan ti handap ka permukaan.

  

  Lantai Batu Plastik SPC

  Lantai palapis batu SPC mangrupikeun jenis anyar lantai perlindungan lingkungan anu dikembangkeun dumasar kana téknologi luhur.Ingkandung karakteristik enol formaldehida, buktina kerang, buktos kabuktosan, buktina seuneu, buktina serangga sareng pamasangan sederhana.

  Lantai SPC extruder digabungkeun sareng paeh D ngawangun pikeun extrude substrat PVC, ngagunakeun tilu-roller atanapi opat roller kalénder pikeun nyalira sacara misah lapisan PVC tahan, film warna PVC sareng substrat PVC, sareng panas sareng laminat dina hiji waktos , Prosesna sederhana, pas dilakukeun ku panas, sareng lem teu diperyogikeun.

  Bahan lantai SPC nganggo rumus anu ramah lingkungan sareng henteu ngandung bahan anu ngabahayakeun sapertos logam beurat, phthalates, sareng métanol, sareng matuh standar EN14372, EN649-2011, IEC62321, sareng GB4085-83. Kawéntar populer di nagara-nagara maju di Éropa sareng Amérika sareng pasar Asia-Pasifik. Kalayan stabilitas sareng kakuatan ketahananna, lantai batu-plastik henteu ngan saukur ngarengsekeun masalah kelembapan sareng deformasi lantai kai padet, tapi ogé ngarobih masalah formaldehida tina bahan hiasan sanés.

  Aya seueur pola anu kedah dipilih, cocog pikeun hiasan jero ruangan, hotél, rumah sakit, mall balanja sareng tempat umum anu sanés

  Pengecutan lantai SPC: ≤1 ‰ (saatos tempoan pangobatan), ≤2.5 ‰ (sateuacan pangobatan tempering), (standar uji pengecutan: 80 ℃, standar 6 jam);

  Kapadetan lantai SPC: 1,9 ~ 2 ton / kubik méter;

  Kauntungan lantai SPC: Indikator fisik lantai SPC stabil sareng dipercaya, sareng indikator kimia tunduk sareng standar internasional sareng nasional;

  Karugian tina lantai SPC: Lantai SPC gaduh kapadetan anu luhur, beurat beurat sareng biaya transportasi anu luhur;

  Dibandingkeun sareng LVT sareng produksi lantai WPC, produksi lantai SPC: Pangolahan lantai SPC sareng prosés manufaktur basajan.

  Prosés produksi lantai SPC

  Proses: 1. Pergaulan

  Ukuran otomatis dumasar kana babandingan bahan baku → Pergaulan panas sareng mixer-laju tinggi (Suhu campur panas: 125 ° C, fungsina nyaéta nyampur sagala jinis bahan seragam pikeun ngaleungitkeun kelembapan dina bahan) → Lebetkeun nyampur (tiiskeun bahan, nyegah caking sareng discolorasi, tiis Suhu nyampur: 55 ° C.) → Campur bahan seragam ku pendingin;

  Proses 2: Ekstrusi

  Gabungkeun extruder kembar pikeun kembung sareng ékstrusi → lebetkeun sirah anu maot pikeun panyemprotan, lambaran anu kabentuk nembus kalénder opat rol, sareng bahan dasar diatur ketebalan → témpél pilem warna → témpél ngagem lapisan → pendingin → motong;

  Proses 3: Hémutan UV

  Beungeut UV → panggilér (suhu cai panas: 80 ~ 120 ℃; suhu cai tiis: 10 ℃)

  Proses 4: ngiris sareng slotting + kemasan

  Sliting → slotting, trimming, chamfering → inspeksi → bungkusan

  Analisis masalah umum-ngorotan produk goréng

  1. Ukuran produk teu stabil, kapang teu acan lengkep, sareng témbok ketebalan henteu rata.

  Alesanna: Pelumasan internal sareng eksternal teu rumus, laju dahar kuantitatif teu stabil, ngagem parah laras, sareng beberesih anu leres;

  Solusi: Ningkatkeun agén slip internal sareng éksternal, gagal dahar anu leres, ngagentos tong sareng skru, sareng saluyu jurang antawis sareng larut.

  2. Penampilan produk henteu rata, sisihan warna atra, sareng sisik lauk henteu teratur muncul dina permukaan; kinerja produk goréng; karasa goréng, produkna rapuh, sareng dampak anu teu hurung;

  Alesan: Struktur rumus teu masuk akal, keusikan anorganik teuing tinggi, palapisisasi kirang, sareng jumlah bahan dampak teu cekap;

  Solusi: Ngarobih struktur rumus, suda ngirangan eusi eusian teu anorganik, ngabenerkeun palapis tina bahan dugi ka 65%, sareng ningkatkeun bahan tahan dampak upami pas.

  3. Kaluaran produk anu bérés melengkung, cacad, sareng sawaréh subsidence;

  Alesan: Mesin mesin sareng jalan anu maot teu aya dina pesawat anu sami, laju ekstrusi gancang teuing, suhu cai tiis teuing tinggi, tekanan cai séhat, aliran cai teu cekap, cai sareng jalur gas henteu lancar, sareng tekanan négatip vakum teu cekap;

  Solusi: Lempeng sirah anu maot sareng anu bentukna maot dina tingkat anu sami, ngirangan laju ékstrusi & penyejukan suhu cai, ningkatkeun tekanan cai sareng tingkat aliran, saluyukeun tekanan négatip vakum pikeun pariksa jalan cai sareng jalur hawa henteu kaalang-alangan. Analisis masalah umum-ngorotan produk goréng

  1. Ukuran produk teu stabil, kapang teu acan lengkep, sareng témbok ketebalan henteu rata.

  Alesanna: Pelumasan internal sareng eksternal teu rumus, laju dahar kuantitatif teu stabil, ngagem parah laras, sareng beberesih anu leres;

  Solusi: Ningkatkeun agén slip internal sareng éksternal, gagal dahar anu leres, ngagentos tong sareng skru, sareng saluyu jurang antawis sareng larut.

  2. Penampilan produk henteu rata, sisihan warna atra, sareng sisik lauk henteu teratur muncul dina permukaan; kinerja produk goréng; karasa goréng, produkna rapuh, sareng dampak anu teu hurung;

  Alesan: Struktur rumus teu masuk akal, keusikan anorganik teuing tinggi, palapisisasi kirang, sareng jumlah bahan dampak teu cekap;

  Solusi: Ngarobih struktur rumus, suda ngirangan eusi eusian teu anorganik, ngabenerkeun palapis tina bahan dugi ka 65%, sareng ningkatkeun bahan tahan dampak upami pas.

  3. Kaluaran produk anu bérés melengkung, cacad, sareng sawaréh subsidence;

  Alesan: Mesin mesin sareng jalan anu maot teu aya dina pesawat anu sami, laju ekstrusi gancang teuing, suhu cai tiis teuing tinggi, tekanan cai séhat, aliran cai teu cekap, cai sareng jalur gas henteu lancar, sareng tekanan négatip vakum teu cekap;

  Solusi: Lempeng sirah anu maot sareng anu bentukna maot dina tingkat anu sami, ngirangan laju ékstrusi & penyejukan suhu cai, ningkatkeun tekanan cai sareng tingkat aliran, saluyukeun tekanan négatip vakum pikeun pariksa jalan cai sareng jalur hawa henteu kaalang-alangan.

Kasimpulan Formula Lantai SPC Eusi patali
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
Naon lantai SPC? Éta mangrupikeun jinis anyar tina lantai beurat hampang anu populer di Éropa sareng Amérika, dijieun tina nano-molekul, anu ramah lingkungan sareng henteu butuh lem atanapi akar pike...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lan...