Imah > Naon bédana antara lapisan kai padet multi-lapisan sareng lantai kayu padet tilu lapisan

Naon bédana antara lapisan kai padet multi-lapisan sareng lantai kayu padet tilu lapisan

Édit: Denny 2019-12-06 Hapé

  Ngeunaan lapisan permukaan

  (1) bédana ketebalan

  Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu lapisan tiasa dugi ka lima kali lapisan permukaan lantai multi-lapisan. Dina industri kelengkapan bumi, aya kalimat sapertos "salah sahiji lembar papan sareng tilu potongan bahan", anu mangrupikeun anu urang tingali dina produk anu réngsé. Contona, upami sapotong perabot beurat saratus paun, maka kai atah anu dikonsumsi kamungkinan janten tilu ratus pon. Béda saeutik dibuktikeun dina bahan baku.

  Nyandak kai solid tilu lapisan tina Shengxiang salaku conto, lapisan permukaan bérés salse 3mm-4mm kandel, anu katingali sakedik tina lapisan permukaan multi-lapisan, tapi salaku bahan baku dasar, konsumsi bahan baku baku. Langkung seueur, sareng kagambar dina nilai produk leuwih ajén.

  Ketebalan dua produk ieu béda-béda.Utoh, lapisan tilu padu anu komposit solid lapisan sahanteuna 50% langkung kandel batan lapisan permukaan komposit multilayer solid. Bédana tiasa dugi ka 5 kali langkung kandel.

  (2) Ngolah bédana

  Bédana dina panulisan leuwih profésional. Lapisan permukaan lantai komposit padu tilu lapisan sadayana balud sawn kusabab sahanteuna tilu ketebalan, sedengkeun lapisan permukaan kai komposit multi-lapisan padet dina dasarna nyaéta kayu pegat putar.

  Anu disebut balebat sawn (tilu lapisan) ngarujuk kana motong log nangtung. Ciri ciri kayu sawn biasana langkung ti 2 mm kandel, anu moal ngarobih bentuk aslina tina kai.

  Anu disebut kayu cut rotary (multi-layer), ogé disebut kai planed, mangrupikeun métafora anu langkung mérek nyaéta sapertos motong mesek apel sareng rotating pikeun motong kai. Bentuk awal saatos motong sapertos mesék apel, henteu datar kai. Saatos perawatan diresep. Panas tangkal pemotongan puteran nyaéta yén kayu anu motong pisan ipis, kalayan ketebalan 0.6-2 mm, sareng ngahasilkeun anu tinggi pisan.

  Kayu motong Rotary ngagaduhan tingkat kaluaran anu luhur tapi ngarusak struktur jero tina kai sareng henteu stabil. Sanaos kai sawn gaduh rugi ageung, langkung stabil tibatan kayu motong Rotary sareng kirang rawan ngiringan, janten tina sudut pandang ieu, dua prosés prosés anu béda gaduh nilai anu béda.

  Ngeunaan bahan inti

  Bahan inti kayu solid tilu lapisan dipotong tina sakumna papan. Dina hiji sisi, éta ngagaduhan syarat dina umur tangkal, sareng dina waktos anu sami, éta kedah ngalakukeun perawatan kaséhatan dina bagian venir.

  Komposisi solid padet multi-lapisan dipasang dihijikeun, sareng teu aya syarat pikeun kayu. Ti mimiti ieu, biaya béda pisan;

  Dina waktos anu sami, aya sambungan ékspansi antara bahan inti tina tilu lapisan, sareng prosés ngolah langkung rumit, tapi struktur ngajamin yén bahan inti henteu ngahasilkeun épéktip anu ageung, sanaos upami dianggo dina lingkungan anu haneut, teu aya masalah. Langkung saé.

  Ngeunaan konci

  Tilu lapisan komposit padet tina kai tiasa dilakukeun kana struktur konci, sareng sababaraha lapisan ukur tiasa didamel kana struktur ngaitkeun datar.

  Anu pangheulana nyaéta ngadamel ngonci sacara ketat tanpa nyandak seams. Anu penting nyaéta langkung ramah lingkungan tanpa lem. Di hiji sisi, konci gaduh kaleungitan bahan baku, sareng di sisi sanésna, peryogi téknologi sareng peralatan anu saé, ku sabab éta, ngan ukur sababaraha merek ageung sareng pabrik tiasa langkung saé. Janten sakadar konci anu nganggo cangkem datar anu ngagaduhan langkung lapisan dina biaya produksi langkung tebih.

  Dina lingkungan pemanasan lantai, ngaitkeun ngaheut penting pisan, ti mimiti langkung séhat sareng ramah lingkungan tanpa kedah masang lem nalika masang konci. Titik kadua nyaéta yén anjeun kedah nengetan khusus pikeun masalah-masalah pemanasan lantai. Éta nyandak lantai dua pikeun uji coba. Upami éta salebet tilu lantai kayu konci-lantai solid, sabab henteu peryogi perawatan lem, lantai anjeun tiasa dicabutkeun sababaraha kali tanpa ngarusak antarmuka lantai. Ku alatan éta, kulawarga pemanasan lantai disarankan pikeun milih lantai-jenis konci sabisa nalika milih lantai.

  Ngeunaan panyalindungan lingkungan

  Bédana ongkos sareng ciri antara parket tilu lapisan sareng paréparasi multi-lapisan. Aya ogé anu penting pisan pikeun ngagunakeun ciri-ciri panyalindungan lingkungan dua produk ieu .. Tina sudut pandang hiasan bumi urang, kaséhatan sareng kasalametan anu paling penting, ku kituna kuring ngahaja nempatkeun titik ieu anu terakhir.

  Cilaka panglegana pikeun awak manusa disababkeun ku bahan hiasan ieu nyaéta formaldehida, sumber formaldehida utami lem, ku kituna eusi karét di lantai mangrupikeun masalah utama.

  Lantai komposit kayu lapis tilu lapisan dibandingkeun sareng lantai komposit solid solid multi-layer dina hal strukturna. Sakumaha urang terang, ngan tilu lapisan anu dilapis babarengan, sareng lapisan multi biasana 11 atanapi 9 lapisan. Candak conto anu gampang dipahami: upami 3 lapisan digabungkeun, anjeun kedah nerapkeun lem dina dua sisi. Upami 11 lapisan digabungkeun babarengan, sahenteuna sapuluh sisi kedah ukuranana. Teu hese pikeun ningali tina rasio ieu yén lantai komposit solid tilu lapis kurang eusi lem sareng langkung ramah lingkungan. Tangkal padet tilu lapis anu dianggo ku Shengxiang langkung ramah lingkungan, ku kituna gaduh aman anu langkung ageung.

  Aya ogé poin panyalindungan lingkungan dina prosés pamasangan.Muter dua produk anu tiasa dianggo tanpa lem sareng anu sanésna butuh lem.

  Lantai komposit kayu tilu lapisan tiasa dilakukeun kana sambungan konci, anu leres-leres lem nalika instalasi; sedengkeun komposit solid solid lapisan dina lapisan nyaéta sambungan cangkem anu butuh instalasi lem. Ti titik ieu, sadayana terang yén tilu lapisan henteu ngan ukur ngandung lem, tapi teu aya tempat anu kedah nganggo lem. Dibandingkeun sareng langkung lapisan, komposit kayu solid tilu lapisan henteu ngan langkung sehat sareng ramah lingkungan dina hal tina lem lem sareng perawatan pamasangan.

Naon bédana antara lapisan kai padet multi-lapisan sareng lantai kayu padet tilu lapisan Eusi patali
1. Dibandingkeun sareng lantai kai padet tradisional, ukuran ageung. 2. Aya seueur jinis kelir, anu tiasa nyontoan rupa-rupa séréal kai alami atanapi pola buatan, pola sareng warna. 3. Pangaruh umum ...
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Kiwari, beuki seueur kulawarga nganggo lantai kayu dina hiasan, tapi kumaha ngajaga lantai kayu sok lieur. Hayu urang tuturkeun sareng pangropéa. Mimiti, dina prosés ngagunakeun lanté kai, langkung ...
Lantai cork: Cork mangrupikeun lapisan pelindung ek Cina, nyaéta babakan, biasa dikenal janten ek cork. Ketebalan gabus umumna 4,5 mm, sareng gabus anu berkualitas luhur tiasa ngahontal 8,9 mm. Diban...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...