Imah > Kumaha carana milih LVT, SPC, WPC

Kumaha carana milih LVT, SPC, WPC

Édit: Denny 2020-03-20 Hapé

  Di pasar lantai ayeuna, anu paling terkenal nyaéta lantai LVT, lantai SPC, sareng lantai WPC. Sakumaha anjeun terang ngeunaan éta? Salajengna, produsén KINUP bakal ngenalkeun anjeun!

  Mimiti hayu urang bahas perkawis lantai naon LVT, SPC, sareng WPC?

  

  Upami anjeun hoyong ngajelaskeun naon LVT, SPC, lantai WPC, anjeun kedah ngamimitian sareng lantai PVC. Lantai PVC mangrupikeun tipeu anyar bahan hiasan lantai hampang anu populer pisan di dunya ayeuna, anu ogé katelah "lantai bawah". Ieu mangrupikeun produk anu kasohor di Jepang, Koréa Kidul di Éropa, Amérika, sareng Asia.Ingin kasohor di sakumna dunya sareng parantos dianggo di bumi, rumah sakit, sakola, gedong kantor, pabrik, tempat umum, supermarkét, bisnis sareng tempat-tempat sanés. "Lantai PVC" ngarujuk kana lantai anu diwangun tina polyvinyl klorida. Husus, éta nganggo polyvinyl klorida sareng résin copolymer na salaku bahan atah utama, sareng nambihan bahan bantu sapertos pangisi, plasticizer, stabilizer, sareng colorants, sareng nerapkeun prosés palapis atanapi kalénder, ekstrusi, atanapi ekstrusi dina substrat anu siga anu siga. Digawe.

  Lantai anu disebut PVC, anu biasa dikenal salaku lantai plastik, nyaéta katégori tina kategori anu lega. Sakur lantai anu didamel tina polyvinyl klorida tiasa disebat lantai PVC. Jinis anyar lantai sapertos LVT, SPC, sareng WPC saleresna PVC. Pikeun kategori lantai, aranjeunna ngan ukur nambihan bahan anu béda, sahingga ngabentuk sub-kategori anu misah.

  Harga ritel pasar lantai LVT dibasa tina puluhan yuan dugi ka 200 yuan. Dina waktos baheula, éta biasana dianggo kanggo pakakas perkakas. Luas peletakan.

  Lantai WPC mangrupikeun palastik pelatuhan semi-kaku, biasa dikenal salaku lantai kayu-plastik. Kusabab lantai awal WPC nambihan bubuk kai, éta disebat lantai kayu-plastik. Tina sudut pandang kanyamanan, WPC mangrupikeun lantai PVC anu pangdeukeutna ka lantai kayu padet tradisional .. Sababaraha urang dina industri nyauran éta "lantai kelas emas", tapi hargana relatif luhur, biasana RMB 200--400 per meter pasagi , Sareng henteu tiasa didaur ulang.

  Nama lengkep lantai SPC nyaéta komposit plastik Batu, anu disebut lantai RVP di Éropa sareng Amérika Serikat.Ingkung kana lantai plastik kaku sareng tiasa ditekuk, tapi dibandingkeun sareng lantai LVT, langkung seueur ditekuk. Éta kasohor pisan di Eropa sareng Amérika Serikat sareng Asia Tenggara.Ingin sadaya fitur tina lantai LVT sareng lantai WPC, sareng ngagaduhan prestasi anu alus pisan sareng cai-bukti. Gampang dipasang sareng cocog pikeun DIY. Éta ogé gampang ngahémat waktos peletakan. Biaya batin SPC luhur pisan, harga ritel pasar biasana RMB 80-300 per méter pasagi. Cai mibanda sababaraha kaunggulan, sapertos panyalindungan lingkungan anu tinggi; résistén serangga sareng résiden reungit; résistansi seuneu anu luhur; pangaruh nyerep sora anu saé; héjo sareng ramah lingkungan, henteu ngandung formaldehida, logam beurat, bénzén sareng zat ngabahayakeun anu sanés. Karugian tina SPC nyaéta kapadetanna cukup beurat sareng biaya angkutanana tinggi; ketebalan rada ipis, ku kituna aya syarat-syarat anu pasti dina taneuh.

  Dina taun-taun ayeuna, industri lantai LVT, SPC, sareng WPC parantos berkembang pesat. Tina data ekspor adat sareng tilu jinis data penjualan lantai, China parantos ngabuktikeun trend masa depan lantai anyar, sareng lantai SPC kalayan prestasi anu langkung saé. Di nagara-nagara maju, ubin keramik sareng lanté kayu laun-laun diganti, janten pilihan bahan hiasan lantai munggaran, sahingga lantai SPC ogé langkung populer sareng masarakat, sareng prospek pangembangan ogé langkung lega!

Kumaha carana milih LVT, SPC, WPC Eusi patali
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
1. Saatos lantai kayu dibeuli sareng dipasang, pangropéa sapopoé pangpentingna salami nganggo jangka panjang, anu langsung mangaruhan jasa hirup lantai. Sanajan lantai laminate gaduh seueur kauntunga...
Jaga ventilasi Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ru...
1. Kami mimiti nganggo pelem beueus pikeun ngabersihan lanté pikeun miceun lebu sareng kokotor.Mayuneun lanté kai kai garing, sakedik nyemprot lilin cair dina sakitar hiji alun-alun taneuh. Kade ulah...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...