Imah > Naon bédana WPC sareng lantai PVC?

Naon bédana WPC sareng lantai PVC?

Édit: Denny 2020-01-16 Hapé

  WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +.

  PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nambihan tipung kai.

  Pamasangan sareng konstruksi: Pamasangan lantai WPC sederhana sareng gampang, sareng henteu meryogikeun prosés konstruksi rumit, anu pisan ngahemat waktos sareng biaya instalasi; instalasi lantai PVC gancang pisan, henteu peryogi semén semén diperyogikeun, sareng syarat-syarat taneuhna saé. Pelekat ramah lingkungan khusus pikeun beungkeutan, tapi syarat tinggi pikeun yayasan konstruksi.

  Lantai PVC sieun bokong bakar roko sareng alat anu seukeut; Lantai WPC gaduh daya tahan seuneu anu saé, sacara efektif bisa nyalaan seuneu, rating seuneu ngahontal tingkat B1, nyalira bisi seuneu, sareng henteu ngahasilkeun gas beracun.

  Lantai PVC mangrupikeun bahan anu henteu alami, éta ngarujuk lantai anu dihasilkeun ku polyvinyl klorida. Husus, éta ngahasilkeun ku ngagunakeun polyvinyl klorida sareng résin copolymer na salaku bahan baku utama, nambihan bahan bantu, sareng nerapkeun prosés palapis atanapi kalénder, ekstrusi, atanapi proses penyemprot dina substrat sapertos lambaran anu terus-terusan. Lantai WPC dijieun tina bahan komposit kayu-plastik mangrupikeun jinis anyar tina bahan komposit tinggi, nilai tambah luhur anu dihasilkeun ku cara ngagunakeun metode komposit anu béda sareng sababaraha plastik saatos pamrosesan anu ditangtoskeun.

  Lantai PVC gaduh konduktivitas termal anu alus, dissipation panas seragam, sareng koefisien ékspansi termal leutik, anu kawilang stabil. Konduktor miskin termal lantai WPC, upami suhu éksténsif éksternal parobihan, teras permukaan sareng pemanasan internal henteu rata, gampang nyababkeun perluasan sareng kontraksi kontraksi, jsb., Dina kaayaan jangka panjang bakal ngasingkeun kahirupan lantai kayu-plastik.

Naon bédana WPC sareng lantai PVC? Eusi patali
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
Metode lantai langkung rumit sareng awis tibatan aplikasi jubin. Cara anu paling umum nyaéta nyaéta: metode peletakan langsung langsung, metode peletakan kehel, metode peletakan anu ditunda, sareng m...