Imah > Dimana lanté vinil bujur hideung sareng bodas?

Dimana lanté vinil bujur hideung sareng bodas?

Édit: Denny 2019-12-13 Hapé

  Urang mendakan seueur jalma milari lantai di dapur. Gaya kedah pola anu dipariksa, retro, hideung sareng alun-alun bodas, warna hideung sareng bodas, angkatan laut biru sareng bodas Checkerboard, kotak hideung sareng bodas.

  Ukuran ngabutuhkeun 18x18, sareng unggal ubin 18 inci kagungan opat kuadrat hideung 9 x 9 sareng bodas.

  Mudah-mudahan éta aya di stok ayeuna, anjeun tiasa mesen tanpa ngantosan, sareng ngagentosana nganggo lantai vinyl anu langkung ageung.

  Kami teras ngetok kabutuhan pangguna ku urang, sareng narékahan pendak sareng sadayana pas mungkin.

  

  

Dimana lanté vinil bujur hideung sareng bodas? Eusi patali
Lantai vinyl high-end (LVF) mangrupikeun istilah anu énggal anu nyertakeun dina ubin batu tiron vinyl luhur (LVT) sareng lantai kai tiruan vinyl tinggi (LVP). Pilihan kategori anu saluyu ngagambarkeu...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...