Imah > Lantai SPC nyababkeun modél kelengkapan pérésan bumi, henteu deui diganggu ku lantai kayu

Lantai SPC nyababkeun modél kelengkapan pérésan bumi, henteu deui diganggu ku lantai kayu

Édit: Denny 2020-01-20 Hapé

  Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajantenkeun awak sareng pikiran, simbol ngahargaan, sareng pilihan kahiji pikeun kulawarga tengah-sareng berpendapatan luhur. Lantai. Tapi, aya masalah anu teu bisa dielakkan ku lantai kayu!

  1. Biaya luhur, tatangkalan kedah ditebang, sareng lingkungan alami rusak.

  2. Lantai komposit anu kawilang murah sareng laminate lantai ogé ngandung bahan ngabahayakeun sapertos formaldehida sareng xylene. Sanajan aranjeunna tiasa nyumponan standar, éta henteu hartosna henteu aya sareng bakal nyababkeun ngarugikeun ka awak manusa salami lami.

  3. Nalika lingkungan jero ruangan teuing beueus atanapi garing, gampang pisan aya Arch, Lungsi, cacad, acuk komo rot.

  4. Syarat pikeun pangwangunan, siklus panjang sareng paving goréng bakal nyababkeun sababaraha masalah.

  Sateuacanna, jalma-jalma butuh kanyamanan lantai kayu, sareng dina waktos anu sami, aranjeunna kedah tahan sanés ngan ukur masalah di luhur. Lantai anu nembé dijalankeun bakal ngajadikeun batur senang, tapi dumasar kana waktos, masalah di luhur bakal janten masalah.

  Ti kamar kasar asli ka ruangan hardcover, tina épolusi lempung, bata batu, semén, cet, kulit lantai, ubin lantai, lantai, lantai, sareng ubin keramik, masarakat ngagaduhan syarat-syarat taneuh anu langkung luhur pikeun lingkungan hirup, sareng industri bahan hiasan Éta ogé parantos robih sareng waktos sareng lirén ti tungtung. Sanaos lantai kayu parantos mangtaun-taun, masalah atra atra. Dina 70 taun bahan lantai Eropa sareng Amérika fleksibel ngagambarkeun perwakilan fesyen sareng fesyen énggal, munculna bahan lanté téknologi fleksibel sareng perlindungan lingkungan sacara umum dianggo dina hiasan bumi sareng ngagem umum. Di antawisna, lantai SPC mimiti ngagantikeun lantai tradisional kalayan langkung kauntungan sapertos perlindungan lingkungan, daya tahan sareng stabilitas, sareng gancang dipikacinta ku konsumen.

  

  Bahan baku tina lantai SPC nyaéta PVC (polyvinyl klorida résin) sareng bubuk batu (kalsium karbonat). PVC mangrupikeun sumber anu tiasa diperyogikeun sareng lingkungan anu henteu beracun. Bubuk batu sacara alami sacara alami, éta 100% bébas tina formaldehida, teu aya logam beurat sareng karsinogen, sareng henteu volatil. , Bahan Radiasi bébas anu ramah lingkungan.

  Lantai SPC tiasa langsung ditetepkeun di tempat datar sapertos lantai beton, lantai lami, ubin lantai, ubin keramik, sareng sajabana Ti super anu ngalarapkeunana janten gancang dilarapkeun kana ngarobih bumi anyar sareng renovasi imah kuno.

  SPC henteu ngan ukur boga pagelaran anu langkung saé, tina permukaan kai ogé, tapi ogé ngagaduhan tékstur kai anu sami sapertos lantai laminate, sareng téksturna langkung saé tibatan anu nganggo lantai lamina.

  Kiwari ayeuna, seueur pasar pasar SPC, anu pohara kacelakaan sareng gaduh bénten anu ageung. Lantai super King Kingup SPC parantos lulus sertifikasi panyalindungan lingkungan SGS internasional, nolak didaur ulang bahan, nampik aditif logam beurat, sareng produk diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah.

  Tahan ngagem Super, henteu dieunakeun sareng anti cai, 10 taun langkung lami ti lanté kai

  Lantai SPC dihubungkeun sacara lancar sareng konci, anu ningalikeun tangkal pari karasa dina waktos anu sami, sareng gampang dibersihkeun tanpa noda.

  Perlindungan lingkungan kalayan enol formaldehida, springback anu nyaman, sareng perbaikan lingkungan hirupna

  Buktin sareng palemangan anti baktéri, sahingga lantai SPC langkung cocog pikeun villas, imah, sareng gedong sanés caket bumi

  Lantai SPC nangtung pikeun bahan hiasan lanté téknologi anu modis, henteu ngan ukur ningkat dina hiasan bumi, tapi ogé seueur dianggo di taman kanak-kanak, sakola, perpustakaan, rumah sakit, kantor, hotel, bar sareng tempat sanés, sareng diakui sareng disambut para pelanggan!

Lantai SPC nyababkeun modél kelengkapan pérésan bumi, henteu deui diganggu ku lantai kayu Eusi patali
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lan...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah uta...
WPC ngarujuk kana lantai komposit plastik plastik, komposit plastik kai., Tiasa dilakukeun tina bubuk kayu PVC / PE / PP +. PVC nyaéta plastik polyvinyl klorida, sareng lantai PVC biasa teu tiasa nam...