Imah > Naon bahan baku kanggo spc lantai?

Naon bahan baku kanggo spc lantai?

Édit: Denny 2019-12-06 Hapé

  Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Mangrupikeun bahan anyar, lantai jero ruangan SPC. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah utama.Mungkum palapis sareng nyemprotkeun lambar, lapisan hiasan anu digulung opat-film dina lapisan hiasan pilem sareng lapisan tahan ngagem teu ngandung bahan anu ngabahayakeun sapertos formaldehida sareng logam beurat. Ieu mangrupikeun lantai perlindungan lingkungan bébas formaldehida-100%. 0 lantai formaldehida.

  Produksi lantai SPC kabagi kana 3 jinis bahan atah: bahan anyar, bahan lami dicampur, bahan didaur ulang.

Naon bahan baku kanggo spc lantai? Eusi patali
Komponén utama lantai PVC nyaéta polyvinyl klorida, teras komponén-komponén sanésna ditambah pikeun ningkatkeun résistansi panas, kateguhan sareng kakuranganana. Lantai PVC ogé mangrupikeun jinis pla...
Lantai SPC utamana diwangun ku bubuk kalsium sareng penstabil polivinyl klorida dina proporsi anu tangtu pikeun ngabentuk bahan lantai komposit. Lantai SPC nganggo bubuk kalsium salaku bahan atah uta...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
Lantai kayu mangrupikeun bahan lantai pertama anu diémutan ku jalma, sabab asalna tina bahan kayu kelas luhur, papan ngagaduhan sisikian kayu anu éndah sareng warna-warni anu séhat, anu tiasa ngajant...
Ngeunaan lapisan permukaan (1) bédana ketebalan Lapisan permukaan kayu padat tilu lapisan sahanteuna 3 milimeter kandel, sareng lapisan multi dasarna 0.6-1,5 milimeter kandel. Lapisan permukaan tilu ...