Imah > Kumaha lilin lanté

Kumaha lilin lanté

Édit: Denny 2020-01-16 Hapé

  1. Kami mimiti nganggo pelem beueus pikeun ngabersihan lanté pikeun miceun lebu sareng kokotor.Mayuneun lanté kai kai garing, sakedik nyemprot lilin cair dina sakitar hiji alun-alun taneuh. Kade ulah nyemprot teuing. Jarang tiasa dianggo ogé.

  

  2. Anggo ip leutik pikeun nyeret tempat dimana lilin cair disemprot sababaraha kali, ku kituna lilin lapisan dina merata di lantai kai, mana anu henteu ngalir. Teras teraskeun kana léngkah anu saencana, teras menyemprot lilin cair, sareng nyumput sacara merata pel. Dugi ka sadaya lantai disemprot sareng seret deui.

  

  3. Salajengna, cikan lilin cair tetep dina lanté kai sababaraha jam, supados lilin cair langkung merata dina permukaan lantai kai.

  

  4. Kalayan saré, ngusap-teraskeun di lantai kai sababaraha kali, anjeun bakal katingali yén permukaan lantai kai henteu parantos oily, tapi janten kadi-eunteung mirup sapertos ningali dina lanté kai tina jarak jauh, katingalna Lapisan glaring diterapkeun, anu saé pisan. Anjeun tiasa nyabak éta ku leungeun anjeun tanpa raos oily.

  

  5. Pariksa deui hiji-hiji pikeun ningali naha aya tempat lilin, teras jalankeun perbaikan. Ku cara kieu, waxing lantai kai parantos réngsé.

  

  Peran lanté lanté:

  Cabut noda anu nekad di lantai, ngasingkeun bahan tina hawa ku lilin, ngirangan karusakan tina bahan kusabab dioksidasi atanapi ngahubungi bahan-bahan anu berbahaya dina hawa, sareng ngahontal tujuan manjangan kahirupan tina bahan sareng kaendahan. Anu langkung penting nyaéta yén kaca spion anu kabentuk sabagian tahan lama, anu tiasa mencegah sabun, calar, slips, gesek keuneung sareng sanésna sanésna.

Kumaha lilin lanté Eusi patali
Aya dua jinis lukisan lantai: hiji nyaéta warna alami, sareng anu sanésna nyaéta ngawarnaan. Warna alami nyaeta henteu ngalakukeun perlakuan warna dina prosés pamrosesan, sareng leres-leres ngagambar...
Naon lantai PVC Numutkeun struktur, lantai PVC kabagi kana tilu jinis: jinis komposit multi-lapisan, jinis homogen ku rupa, sareng jinis semi homogen. 1. lantai PVC komposit multi-lapisan: Lantai kal...
1. Saatos lantai kayu dibeuli sareng dipasang, pangropéa sapopoé pangpentingna salami nganggo jangka panjang, anu langsung mangaruhan jasa hirup lantai. Sanajan lantai laminate gaduh seueur kauntunga...
Jaga ventilasi Sacara rutin ngajaga ventilasi jero ruangan tiasa tukeur hawa beueus dina jero rohangan sareng ka luar. Utamana dina hal teu aya anu hirup sareng ngajaga pikeun lami, ventilasi jero ru...
Ayeuna seueur jalma nyauran lantai plastik PVC plastik, kanyataanna, ngaran ieu salah. Kadua béda, henteu produk anu sami. Redaksi Yiwu Henggu Lantai bakal masihan anjeun sababaraha élmu populér. Nya...